Studenţii UAV premiaţi la Oradea

De Valentin Goran
2Comentarii
Studenţii UAV premiaţi la Oradea
Au participat şi au câştigat. Cinci studenţi ai Facultăţii de Inginerie din cadrul Universităţii „Aurel Vlaicu” din Arad s-au întors cu premii de la Simpozionului Naţional ”Brainstorming în Agora Cercurilor Studențești”, BACStud2016 de la Oradea.

În cadrul aceluiaşi eveniment a avut loc şi workshop-ul studențesc „Creşterea eficienţei energetice la consumatori industriali şi casnici” unde studenţii arădeni au impresionat asistenţa. „A fost o experienţă extraodinară şi mă bucur că am fost acolo. Cele câteva minute în care am prezentat în plen lucrarea mea mi-au dat convingerea că merită să munceşti, să participi la evenimente de o asemenea anvergură iar rezultatele vor apărea cu siguranţă”, a declarat Robert Boran (anul IV), câştigătorul locului I. Cu la fel de mult entuziasm s-au întors şi ceilalţi participanţi, Alexuţa Daniel (anul II) care a obţinut locul III, Andrei Moţ (anul II) care a primit menţiune precum şi echipa formată din Florin Şofineţ şi Raul Bogdan Vesa, care şi-a revendicat locul II în competiţia studenţească.

Educație pentru performanță

„Ne bucură rezultatele acestor studenţi cu atât mai mult cu cât competiţia la care au participat a fost onorată de prezenţa unor distinşi profesori universitari. Faptul că le-a fost apreciată şi răsplătită munca este fără îndoială o încurajare pentru ei de a continua pe acest drum al performanţei”, a punctat prof. univ.dr.ing. Valentina Bălaş.

„Rezultatele acestor studenţi ne bucură şi ne dau încredere că ceea ce facem aici, la Universitatea Aurel Vlaicu, se poate numi educaţie pentru performanţă. Munca acestor studenţi, rezultatele lor recunoscute în mediul academic, arată că sunt cei mai importanţi mesageri ai universităţii noastre”, a punctat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

Taguri: , , , ,


2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor