Sub asediul reparaţiilor

De Alin Gherasim
2Comentarii
Sub asediul reparaţiilor
Drumurile naţionale din judeţul nostru au intrat la reparaţii, mai multe echipe acţionând pe toate direcţiile. Nu am intrat încă în plină iarnă, dar drumurile naţionale care tranzitează judeţul nostru au dat deja „semne de slăbiciune”.

Angajaţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara s-au împărţit în echipe şi au luat „cu asalt” şoselele din judeţul nostru. Cea mai importantă dintre ele, respectiv DN 7, pe segmentul Arad-Nădlac, a intrat la reparaţii încă de la începutul săptămânii. Potrivit celor de la DRDP Timişoara, se efectuează lucrări de reparaţii cu mixtură stocabilă. Drumarii ar vrea să finalizeze întreg tronsonul mai sus menţionat, dar spun că stau la mila condiţiilor meteorologice. Aşadar, cât timp vremea le va permite, vor continua să plombeze gropile de pe DN 7. Însă, în momentul în care vor cădea precipitaţii, muncitorii vor fi nevoiţi să abandoneze şantierele până la primăvară.

Şi alte lucrări

Însă nu doar DN 7 este în vizorul drumarilor. Sensurile giratorii de pe DN 79, drumul Arad-Oradea, aflate în apropierea municipiului nostru, au fost distruse de şoferii care nu au adaptat viteza şi au ieşit în decor. Marea majoritate a parapetelor metalice au fost smulse sau îndoite. Cei de la DRDP au trimis şi aici o echipă care se ocupă strict de montarea unor noi parapete. Şi nu doar acolo s-a lucrat la „zidurile” metalice. Drumarii spun că au fost înlocuite sau îndreptate parapete şi în alte zone de pe DN 79 şi de pe DN 7. În sfârşit, o altă direcţie pe care merg muncitorii de la regionala de drumuri se referă la decolmatarea şanţurilor de pe marginea drumurilor. În judeţul Arad, s-a acţionat pe DN 79 Arad-Oradea, dar şi pe DN 69, care leagă oraşul nostru de Timişoara.

Până la finalizare

Şi în ceea ce priveşte aceste lucrări, cei de la DRDP Timişoara spun că vor continua ori până la finalizarea lor, ori atât cât vor permite condiţiile meteorologice.

download-5

download-6

download-92Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor