Sub teroarea apelor!

Sub teroarea apelor!
Urmare a evoluţiei fenomenelor hidrometeorologice din ultima perioadă, situaţia din judeţul nostru devine alarmantă.

După ce ieri, în Arad Expres, vă informam despre inundaţiile care au afectat o mare parte din terenurile agricole din zona Dieci, situaţia nu s-a îmbunătăţit simţitor.

Comandamentul Local pentru Situaţii de Urgenţă (CLSU) din localitatea Beliu a informat Prefectura că datorită topirii zăpezii au fost afectate 7 gospodării, curţi şi grădini, fără a fi semnalate pagube importante sau locuinţe distruse.

Administraţia Drumuri şi Poduri a Judeţului Arad şi Comandamentul Local pentru Situaţii de Urgenţă Dieci au raportat inundarea DJ 708 Dieci-Crocna pe o porţiune de aproximativ 400 metri. Apa bălteşte şi are o adâncime de 40 de centimetri. Deasemenea, Drumul Judeţean 708 Dieci-Revetiş este acoperit cu apă pe o porţiune de jumătate de kilometru, apa având aceeaşi adâncime.

A fost inundată o suprafaţă mai mult de 160 de hectare de teren agricol. Deşi temperaturile depăşesc zero grade Celsius, încă se mai impun intervenţii pentru înlăturarea stratului de zăpadă de pe carosabil.

Se acţionează pe

DJ 792 B Moneasa

DJ 707 C Juliţa-Baia

DJ 708 Baia-Slatina

DJ 572 Cuveşdia-Şiştarovăţ.

Simona Mazăre0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !