Sufletul sahului aradean

De M.G.
Alin Câmpeanu
Alin Câmpeanu
Pe tânărul avocat avocat Alin Câmpeanu îl ştiu mai toţi arădenii, mai ales prin activităţile ce le desfăşoară în lumea şahului. Înzestrat cu o reală inteligenţă nativă pentru sportul minţii, se dedică acestuia încă de la vârsta de zece ani. Ajungând la vârsta maturităţii, la iniţiativa sa, Aradul îşi structurează o adevărată şcoală de şah, cu o puternică personalitate, Clubul de Şah „Vados”, cunoscut prin seriozitate şi profesionalism.

Personalitate distinsă a sportului românesc, Alin Câmpeanu nu este numai preşedintele Clubului de Şah „Vados” ori iniţiator şi coordonator de proiecte de anvergură în domeniul şahului, ci şi membru în Consiliul Director al Federaţiei Române de Şah şi organizator în cadrul Federaţiei Internaţionale de Şah.

Ideea organizării turneului de şah „Arad Open”, cu prezenţa internaţională a unor Mari Maeştri şi Maeştri Internaţionali, n-ar fi prins prea curând viaţă în oraşul nostru fără Alin Câmpeanu, spirit entuziast şi cu o pasiune de excepţie în domeniul şahului. Ediţia 2013 a Turneului Internaţional de Şah de la Arad, cu o participare record, devine astfel un moment relevant pentru cariera sa şahistă, o ascensiune de prim-plan a Aradului în dezvoltarea, stimularea şi afirmarea sportului minţii, inclusiv în rândul copiilor.

Admiraţie şi consideraţie, domnule Alin Câmpeanu, inclusiv pentru întregul de profesori-instructori pe care îl coordonaţi! Aradul vă iubeşte!

Taguri: , , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !