„Suntem o adevărată familie”

1Comentariu
„Suntem o adevărată familie”
ORADEA – Sezonul s-a încheiat pentru FC Bihor cu un meci de gală. Faţă în faţă s-au aflat jucătorii din actualul lot pregătit de Gheorghe Silaghi şi o selecţionată în care s-au regăsit antrenori, preşedintele, vicepreşedintele şi alţi angajaţi ai clubului.

Practic, un meci în familie, în care spectacolul şi buna dispoziţie a fost pe primul plan. După un început în forţă al jucătorilor, care au condus cu 2-0 şi au controlat clar jocul, aceştia au căzut subit şi Toth&co. au reuşit să revină în joc. Explicaţia a fost oferită la final de antrenorul Gheorghe Silaghi, care a rămas pe margine, din cauza unei accidentări la genunchi.

„Apreciez evoluţia organizatorului de competiţii Ghiţă Moţoc, care la început a cumpărat doi jucători, apoi alţii doi, după care a reuşit să ia toată echipa. El a fost calul troian”, a spus Silaghi, dornic să-şi muştruluiască elevii la „repriza a III-a”. Faza zilei a fost oferită de antrenorii Vig Zoltan şi Dănuţ Baba. Primul a încercat să degajeze o minge pe spate şi l-a nimerit pe Baba în faţă, generând hohotele de râs ale asistenţei. „Vin să-i ajut în apărare şi uite ce păţesc”, s-a explicat antrenorul echipei-satelit.

Scor decis de arbitru


După îndelungi calcule, scorul final, anunţat de arbitrul Cristian Pirtea, a fost 10-10, ideal pentru un meci în familie. „Arbitrul a cam tras cu cei mai dolofani, crezând probabil că au ceva prin buzunare”, a sintetizat supervizorul partidei, Valer Vancea, preşedintele AJF Bihor.
Concluzia finală a tras-o preşedintele Alexandru Toth, golgeterul partidei, care cu ocazia acestui joc a primit o poreclă cu rezonanţă braziliană, „Sandros”.
„Se dovedeşte că FC Bihor este o adevărată familie. Scopul acestui meci a fost să ne simţim bine şi să demonstrăm că numai împreună putem merge înainte. Pe această cale vrem să urăm tuturor suporterilor noştri multă sănătate şi Sărbători Fericite”, a conchis Toth.

„Repriza a III-a”


Cel mai aşteptat moment a fost cel de analiză a meciului, care s-a produs la „Repriza a III-a”. Locaţia, cantina clubului, iar pentru a căpăta forţă şi voce, invitaţii au avut luptat cu preparate tradiţionale din porcul de circa 120 kg sacrificat ieri dimineaţa, şi au ciocnit un pahar de vin de Recaş sau Sântimreu.
După ineditul banchet, fotbaliştii au primit vacanţă până în data de 7 ianuarie, când este programată reunirea lotului. Înainte de a pleca spre case, jucătorii şi-au primit drepturile salariale la zi, restante rămânând doar primele de joc.

Au evoluat echipele


Jucători FC Bihor: Călin Fildan, Adrian Gongolea, Dumitru Muscă, Dan Săndulescu, Daniel Ambruş, Sebastian Achim, Szeleş Tibor, Voicu Florea, Răzvan Radu. Au mai intrat: Răzvan Bonta, Lucian Todea, Bogdan Mihăilă, Cristian Andor, Adam Achim, Lukacs Raymond.
Angajaţii FC Bihor: Sandor Ludovic, Vig Zoltan, Alexandru Toth, Dorin Mudura, Mircea Fodor, Cristian Gurău, Florian Butuc, Dan Baba, Kiss Alexandru. Au mai evoluat: Ghiţă Moţoc, Mihai Pop.

Teodor Biris1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor