Susţin examenul de licenţă

1Comentariu
Susţin examenul de licenţă
400 de studenţi medicinişti ai UVVG din cadrul Facultăţilor de Medicină şi de Medicină Dentară.

Studenţii medicinişti din cadrul Facultăţii de Medicină şi Facultăţii de Medicină Dentară a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad susţin, în aceste zile, examenul de licenţă, pentru învăţământul medical, în urma studiilor universitare.

Prof. univ. dr. Aurel Ardelean, preşedintele Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, ne-a declarat: „Este un moment de sărbătoare pentru Universitatea de Vest «Vasile Goldiş», unde 400 de absolvenţi din domeniul sănătate – medicină, medicină dentară, tehnică dentară, balneofiziokinetoterapie şi recuperare, susţin examenul de licenţă. Este un feedback, deoarece suntem interesaţi cum am muncit atât noi, cadrele didactice, cât şi rezultatele pe care le vor obţine, la examenul de licenţă, viitorii medici, pe care dorim să îi redăm societăţii, bine pregătiţi, cu un grad ridicat profesional. O mare parte din absolvenţii noştri se vor întoarce în ţările de unde au venit – Franţa, Israel, Germania, Italia, cât şi în ţări din afara Uniunii Europene, precum Tunisa, Algeria şi Maroc, care s-au pregătit în domeniul medical la Universitatea de Vest «Vasile Goldiş» din Arad. Sunt convins că absolvenţii noştri, viitori medici, vor face faţă noii misiuni care le revine şi vor demonstra că Universitatea de Vest «Vasile Goldiş» din Arad este o instituţie de învăţământ superior medical de mare calitate”.

D.A.

Taguri: , , ,


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor