Tabacovici Residence – cel mai modern cartier rezidențial din Arad

Tabacovici Residence – cel mai modern cartier rezidențial din Arad

Tabacovici Residence este cel mai nou cartier rezidențial din Arad situat în zona Aradul Nou, lângă Mureș, la doar câteva minute de centrul orașului. Acesta este format din 56 de parcele de teren cu PUZ aprobat, cu suprafețe cuprinse între 400 și 500 mp.

Cartierul se dezvoltă pe zi ce trece, astfel încât în doar trei săptămâni s-au finalizat lucrările la canalizarea pluvială și menajeră, curentul electric, rețeaua de telecomunicații (internet cu fibră optică) și rețeaua de apă, inclusiv branșamentele. În continuare, urmează asfaltarea străzilor (care vor avea o lățime de 6 metri) și iluminatul stradal, după cele mai moderne stadarde.

Cartierul Tabacovici este situat într-o zonă foarte bună a orașului, având în apropiere supermarketul Lidl, benzinăria Rompetrol, liceul Adam Muller Gutenbrunn (german), iar până în centru ajungi în doar 5 minute de mers cu mașina.

În curând îți vei putea construi casa la care ai visat în cel mai modern și exclusivist cartier al Aradului, cu toate utilitățile, drumuri largi asfaltate și loc de joacă pentru copii, toate acestea completate de un decor deosebit de spațiu verde!

Contactează-ne la telefon 0721-338-900, 0722-885-000 sau scrie-ne pe adresa office@emerald-grup.ro pentru mai multe informații.

Urmărește-ne activitatea și pe Facebook:

https://www.facebook.com/pages/Tabacovici-Residence/840616876029004?sk=info&tab=page_info

Acest proiect este dezvoltat de Emerald Grup.

https://www.facebook.com/emerald.grup?fref=ts