Tabără de biciclete pentru copiii de la Şcoala de tenis

Tabără de biciclete pentru copiii de la Şcoala de tenis
Copiii de la Şcoala de tenis Activ Club s-au întors recent din tabăra de biciclete de la Bata.

Timp de o săptămână cei mici au fost implicaţi în competiţii de biciclete, au parcurs trasee, au învăţat să facă focul, să îşi încropească un adăpost, şi-au confecţionat undiţe şi au pescuit, s-au dat cu tiroliana, totul după un scenariu pus la cale de antrenorul Daniel Ispas, care susţine că practicanţii unui sport de performanţă nu trebuie să se limiteze exclusiv la sportul respectiv, ci ar fi benefic să încerce şi alte sporturi şi să ducă o viaţă sănătoasă în aer liber asigurându-şi astfel o dezvoltare cât mai complexă.
În tabăra de biciclete de la Bata cei mici au avut parte şi de mâncare sănătoasă, seri în jurul focului de tabără, mult timp petrecut în natură şi nu în ultimul rând, de multă bună dispoziţie.

Şcoala de tenis Activ Club este prima de acest fel din Arad. Aici se asigură un mediu sănătos şi propice unde copii, tineri şi adulţi să poată învăţa să joace tenis, să participe la competiţii şi să se distreze, ajutându-i în funcţie de vârstă, nivel de pregătire şi dezvoltare fizică să îşi depăşească limitele şi să îşi îndeplinească visele.
La Şcoala de tenis Activ Club se folosesc metode de antrenament moderne, bazate pe „învăţarea prin descoperire”. Se stabilesc obiective clare pentru fiecare categorie de vârstă în concordanţă cu recomandările Federaţiei Internaţionale de Tenis. La cerere se asigură cursuri de mental coaching pentru cei care fac performanţă.
Şcoala de tenis Activ Club are antrenori calificaţi cu experienţă în formare şi în activitatea cu copiii.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !