Târg de Crăciun la Şcoala Gimnazială Aurel Vlaicu

Deşi vacanţa de iarnă bate la uşă, la Şcoala Gimnazială Aurel Vlaicu Arad, s-a desfăşurat Târgul de Crăciun, proiect cu tradiţie în şcoala noastră.

Corpul de legătură, locul în care s-au organizat standurile în acest an, a fost plin de voie bună, de culoare, de sclipici, de globuri şi felicitări. Toate acestea au fost confecţionate în timpul orelor de abilităţi practice, împreună cu dascălii, sau acasă, împreună cu părinţii, care au intrat degrabă în jocul copiilor decupând, lipind sau tricotând. Organizatorii şi-au dorit prin această manifestare să valorifice, într-un cadru organizat, obiectele confecţionate de elevi, să dezvolte competenţe antreprenoriale şi sociale, să implice şi să responsabilizeze elevii, profesorii şi părinţii în activităţi caritabile, dar au realizat mult mai mult, date fiind numărul mare de standuri, de participanţi, entuziasmul cu care toată lumea s-a dedicat şi zâmbetul datorat minunatului sentiment pe care l-au simţit cu toţii dăruind, pentru că tot ce au strâns în puşculiţelel lor azi, va fi direcţionat spre copii mai puţin norocoşi.
Ecaterina Vişan, clasa a VI-a D: M-am bucurat sa particip a șasea oară la Târgul de Crăciun. Am vândut prăjiturele și felicitări pregătite și confecționate cu drag de noi și părinții noștri. A fost o atmosferă de sărbătoare, mirosea a turtă dulce, iar bucuria de a strânge bani pentru a-i dona în scopuri caritabile ne umplea tuturor sufletele.
Gianina Buruczky, clasa a VI-a D: Am avut ocazia de a vinde felicitări,brăţări,globuri,ghirlande de hârtie,brăduţi, şi omuleţi de zăpadă, toate acestea confecţionate de noi cu scopul de a strânge bani pentru câţiva copii bolnavi din şcoala noastră. Clasa a VI-a D a reuşit să strângă o sumă de bani pe care o vom dărui copiilor cu ocazia sfintelor sărbători de Crăciun. Nouă ne-a făcut plăcere să vindem la târg, dar şi să cumpărăm de la celelalte standuri. Sperăm din tot sufletul ca banii strânşi în timpul târgului să fie de folos acestor copii cărora le dorim multă sănătate pentru a avea parte de un Crăciun fericit!

Loredana Bretfelean0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !