Târgul meşterilor populari, mutat la Lipova

1Comentariu
Târgul meşterilor populari, mutat la Lipova
Centrul Cultural Judeţean a decis să răspundă acuzelor aduse de către deputatul PSD, Florin Tripa.

Reacţie promptă a Centrului Cultural Judeţean la acuzele venite din partea deputatul PSD, Florin Tripa, referitoare la dezinteresul manifestat faţă de staţiunea Moneasa de către autorităţile judeţene. Prin intermediul unui comunicat de presă, mai marii Centrului Cultural Judeţean au precizat faptul că “în urma celor declarate de către domnul deputat Florin Tripa, referitor la Teatrul de Vară de la Moneasa și la Târgul Meșterilor Populari care se desfășura, în fiecare an, în stațiune, dorim să facem următoarele precizări:

Teatrul de Vară de la Moneasa este recondiționat de către Centrul Cultural Județean Arad în fiecare an în preajma Paradei Clătitelor, astfel încât să fie pe deplin funcțional pentru această sărbătoare. Chiar în aceste zile se efectuează reparații la băncile de la Teatrul de Vară, la gardul împrejmuitor, scenă, gazon, etc, lucrări care vor fi finalizate săptămâna următoare”.

În ceea ce priveşte acuza adusă de Florin Tripa că după zeci de ani de eveniment, Târgul Meşterilor Populari de la Moneasa a fost scos de pe listă de CJA, în comunicatul centrului se indică:

“În ceea ce privește Târgul Meșterilor Populari, această acțiune susținută de Consiliul Județean Arad prin Centrul Cultural Județean Arad, se va desfășura în acest an la Lipova, în data de 15 august, cu prilejul marelui pelerinaj de la Mănăstirea Maria Radna. S-a luat această decizie pentru ca standurile meșterilor populari să nu se suprapună cu cele ale comercianților care participă la Parada Clătitelor, ultimii fiind în număr tot mai mare. Nu în ultimul rând, mutarea Târgului Meșterilor Populari la Lipova vine să satisfacă și interesele cetățenilor din această parte a județului nostru”.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor