Tarife mai mici la asistenţa ORC

Tarife mai mici la asistenţa ORC
ARAD – Tarifele pentru serviciile de asistenţă prestate de oficiile registrului sunt mai mici cu zece procente, potrivit unui ordin al Ministerului Justitiei (MJLC).

Spre exemplu, tariful pentru redactarea actului constitutiv, la înregistrarea în ORC, va fi de 162 lei, faţă de 180 de lei cât este în prezent. Alte servicii, cum ar fi redactarea actului modificator, actului adiţional, modificări ale actului constitutiv referitoare la sediul social/profesional, denumirea firmei sau emblema acesteia, durata de funcţionare, forma juridică, domeniul principal de activitate şi activitatea principală, majorarea sau reducerea capitalului social vor avea tarfice cu 5,5 lei mai mici, de la 55 de lei, la 49,5 de lei pe oră, la acest tarif adăugându-se 10%/element suplimentar.

„Ordinul modifică şi tariful pentru darea de dată certă pentru actele redactate de serviciile de asistenţă, extragerea din bazele de date de acte normative şi listarea pentru eliberare, la cerere, acesta urmând a fi de 10,8 pe act, faţă de 12 lei cât este în prezent”, spune directorul ORC Arad, Simona Julean.
JA-G.K.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase