Terase cufundate în tăcere

10Comentarii
Terase cufundate în tăcere
ARAD – Linişte deplină pe terasele sezoniere care vor fi amplasate anul viitor pe domeniul public de pe raza municipiului.

Articolele care vizează activitatea teraselor în Arad cuprinse în Regulamentul de desfăşurare a activităţilor comerciale în municipiu prevede o serie de condiţii stricte pe această temă. „Nu se autorizează terase la o distanţă mai mică de 5 metri de intersecţii sau treceri de pietoni, precum şi pe partea carosabilă. Amplasarea teraselor nu va afecta în niciun fel siguranţa circulaţiei”, se precizează din start în documentul afişat de Municipalitate la transparenţă.

Sunt impuse şi condiţii legate de aspectul lor: „Terasele care depăşesc 3 metri pătraţi vor fi prevăzute cu podiumuri, cu înălţimea de maxim 15 centimetri, amplasate direct pe trotuar (…), se va asigura în mod obligatoriu, un culoar de minim 2 metri pentru circulaţia pietonală, fără ca lăţimea terasei să depăşească 1/3 din lăţimea trotuarului şi fără ca ele să fie amplasate lângă bordura trotuarului”.

Utilizarea panourilor din materiale opace pentru împrejmuirea teraselor este interzisă. Totodată, „difuzarea muzicii pe terasele sezoniere este interzisă”.

JA – S.B.

Taguri: , ,


10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor