Termen pentru studenţii care beneficiază de pensie de urmaş

De Diana Dutu
Termen pentru studenţii care beneficiază de pensie de urmaş
Ei trebuie să depună, până la 25 octombrie, la Casa de Pensii, o adeverinţă din care să rezulte că îşi continuă studiile.

Dacă luna trecută s-a luat în calcul declaraţia pe proprie răspundere, acum, studenţii care beneficiază de pensie de urmaş au termen până la 25 octombrie pentru a depune adeverinţa din care să rezulte că în anul universitar 2018-2019 urmează o formă de învăţământ superior organizată potrivit legii. Adeverinţa se depune la sediul Casei Judeţene de Pensii (strada Voluntarilor nr.2A) şi trebuie însoţită de un cupon de pensie şi copia cărţii de identitate. Nedepunerea dovezii atrage suspendarea plăţii pensiei de urmaş.

Programul de lucru cu publicul al CJP Arad este de luni până miercuri între orele 8.00-12.00 şi joi între orele 8.00-13.00 și 14.00-18.00.

„Acordarea pensiei de urmaş nu este condiţionată de nivelul formei de învăţământ frecventat, de tipul sau modul de organizare ale acesteia, de absolvirea uneia sau a mai multora dintre acestea, cu condiţia ca, în toate cazurile precizate, copilul urmaş să nu depăşească vârsta de 26 ani” – atenţioneată Mihaela Vasil, director al CJP Arad.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !