Textil Shop – Colectia toamna-iarna de tesaturi!

Reactualizat la:
Textil Shop – Colectia toamna-iarna de tesaturi!
Incepand de astazi gasiti in magazinul Textil Shop din Arad noi materiale textile, ideale pentru a va confectiona o tinuta noua, fie ea o rochie deosebita sau un costum elegant ! Peste 200 de noi modele de dantele, broderii, paiete, catifele si multe altelele pot fi gasite in magazinul de pe str. M. Eminescu, Nr.4.

Ca o noutate absoluta in materie de broderii, am adus Broderii 3D, disponibile in 6 culori deosebite !

poza1

Deasmenea va stam la dispozitie cu o gama larga de materiale cu paiete, cum ar fi noile paiete Diamond sau paietele cu bordura din dantela !

poza2

Pentru cei care doresc materiale din bumbac 100 %, de calitate foarte buna pentru a-si confectiona lenjerii de pat, va propunem peste 20 de modele de bumbac satinat de calitate exceptionala !

poza3

Am adus modele noi de bumbac imprimat, ideal pentru realizarea confectilor sau lenjeriilor de pat. Poate fi folosit si pentru realizarea obiectelor handmade !

poza4

O noutate in magazinul Textil Shop sunt si materialele de tapiserie de calitate superioara, importate din Germania.

Magazinul Textil Shop este situat pe Str. Mihai Eminescu, Nr. 4 din Arad. Pentru infomatii suplimentare puteti vizita site-ul nostru: www.textil-shop.ro. Orarul de functionare: L-V: 10-18, S: 9-13

 

Taguri: , ,