Textil Shop – Perdele si draperii deosebite pentru locuinta dumneavoastra !

Reactualizat la:
Textil Shop – Perdele si draperii deosebite pentru locuinta dumneavoastra !
Pentru cei care doresc sa isi redecoreze locuinta, perdelele si draperiile sunt unul din primele lucruri ce trebuiesc inlocuite. Fie ca doresti sa schimbi aspectul camerei sau doar ce te-ai mutat in noua locuinta, trebuie sa alegi perdelele care sa te reprezinte !

Magazinul Textil Shop de pe str. M. Eminescu, Nr. 4 le ofera aradenilor posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de perdele si draperii la preturi fara concurenta !. Saptamanal sunt aduse noi modele astfel incat permanent sunt aduse ultime noutati in materie de decoratiuni.

Daca doriti o amenajare clasica pentru living sau sufragerie puteti opta pentru perdele brodate care aduc un aer elegant locuintei dumneavoastra. Noile modele de broderii sunt dispuse pe tulle si dau un aspect foarte elegant camerei. Puteti alege din peste 50 de modele si culori.

Pentru persoanele care doresc un aspect tineresc al camerei se poate opta pentru perdele inisor sau perdele din voal disponibile in peste 100 de modele si culori ! In magazinul Textil Shop gasiti inclusiv perdele din in natural care dau un aspect foarte placut camerei !

Desigur ca orice perdea trebuie asortata cu o draperie deosebita. Din magazinul Textil Shop puteti alege draperii Blackout( 3 straturi de material) ce nu permit trecerea luminii.Draperiile Blackout pot fi simple, cu dungi sau avand model. Depinde de dumneavoastra ce alegeti in functie de perdeaua pe care ati cumparat-o.

O alta categorie de draperii la moda sunt cele din tafta. Acestea sunt cu model si se asorteaza perfect cu o perdea cat mai simpla. Sunt peste 30 de modele disponibile in magazin.

Toate perdelele si draperiile cumparate din magazinul Textil Shop sunt cusute Gratuit ! Deasmenea beneficiati gratuit de sprijinul consultantilor nostrii in alegerea perdelelor si draperiilor potrivite locuintei dumneavoastra.

Magazinul Textil Shop este situat pe Str. Mihai Eminescu, Nr. 4 din Arad. Pentru infomatii suplimentare puteti vizita site-ul nostru: www.textil-shop.ro. Orarul de functionare: L-V: 10-18, S: 9-13

poza2

poza3