Tipei se implică în proiecte pentru comunitatea rromă

De R.L.
8Comentarii
Tipei se implică în proiecte pentru comunitatea rromă
Consilierul local Lucian Riviş Tipei a înfiinţat un grup de lucru pentru susţinerea de proiecte europene pentru rromi.

Comunitatea rromă a rămas în centrul atenției consilierului local, Lucian Riviș Tipei care a inițiat formarea unui grup de lucru care are drept scop derularea proiectelor europene pentru comunitatea rromă, grup care s-a întâlnit deja de trei ori. „Este o comunitate care are nevoie de sprijinul societății. Cred că proiectele europene reprezintă o oportunitate pentru dezvoltarea de programe care să ducă la îmbunătățirea calității vieții acestora. Sunt aici pentru a mă implica în acest scop” a declarat Tipei.

Consilierul local împreună cu Primăria Arad şi alte instituții publice au decis să ofere sprijin ONG-urilor pentru a depune proiecte pe diferite linii de finanțare destinate comunităților devaforizate, în special celei rrome. În atenția grupului de lucru iniţiat de ales sunt domenii precum educația, creșterea gradului de incluziune socială, formarea profesională etc.

Consilierul Lucian Riviş Tipei a susținut și în trecut această comunitate, el fiind unul dintre organizatorii Zilei Internaționale a Rromilor derulată în primăvara acestui an. „Cred în continuare că această comunitate are nevoie de suportul nostru pentru a se integra mai ușor în societate. Așa cum am promis, voi încerca să-i ajut și în continuare pe membrii comunității în acțiunile de promovare ale culturii rrome, parte integrantă din peisajul cultural arădean”, a punctat pentru Jurnal arădean/Aradon consilierul local PNL.8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor