Titularizare și pensionare, în iulie la IȘJ

De Eugen Rogojan
1Comentariu
Titularizare și pensionare, în iulie la IȘJ
Biroul de presă al Inspectoratului Școlar Județean Arad anunță despre concursul de titularizare ce va avea loc în iulie și despre numărul de cadre didactice pensionate.

Un număr de 70 de cadre didactice îndeplinesc condițiile legale de pensionare, cererile de pensionare începând cu data de 1 iulie ale acestora fiind aprobate în ședința Consiliului de Administrație al IȘJ Arad din data de 27 iunie. Cererile acestora au fost aprobate în conformitate cu prevederile art.23 din Metodologia-cadru privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2016-2017, aprobată prin OMECS nr. 5559/2015.

Titularizarea

În ceea ce privește Concursul de titluarizare 2017, IȘJ Arad anunță că proba scrisă a acestuia va avea loc în data de 12 iulie 2017. Examenul se va desfășura în două centre de concurs, constituite la Colegiul „Preparandia Dimitrie Țichindeal” și Colegiul Național „Moise Nicoară”.

Din totalul de 638 de candidați înscriși, 608 au participat și promovat inspecția la clasă sau proba practică. Ca urmare, aceștia vor susține proba scrisă. Rezultatele înainte de contestații se vor afla în 18 iulie, urmând ca în 18 și 19 iulie să se depună contestațiile. Urmează ca pe 25 iulie să se afișeze rezultatul final al Concursului de titularizare.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor