Titularizarea la Arad. Din 57 de locuri s-au ocupat 15

De Eugen Rogojan
Titularizarea la Arad. Din 57 de locuri s-au ocupat 15
Azi, 25 iulie 2018 la sediul Inspectoratului Școlar Județean Arad a avut loc ședința publică de repartizare a candidaţilor cu media de repartizare minimum 7 (şapte), obținută la Examenul de Titularizare.

„Azi, 25 iulie 2018 la sediul Inspectoratului Școlar Județean Arad a avut loc ședința publică de repartizare a candidaţilor cu media de repartizare minimum 7 (şapte), conform art. 53 alin. (8), pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, la nivelul judeţului în care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, indiferent de judeţul în care au susţinut proba scrisă, ierarhizați pe o listă unică, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare”, anunță reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Arad.

La nivelul județului nostru, au fost evaluate 459 de lucrări ale candidaților, 348 dintre aceștia obținând note mai mari de 5. Mai departe, dintre cei 348, 197 au avut note mai mari de 7. Doar 127 de candidați s-au prezentat, însă, astăzi, în cadrul primei ședințe publice de repartizare a candidaților pe locurile titularizabile.

Pentru ședința de azi, au fost disponibile 57 de locuri titularizabile (cu valabilitate de 4 ani), însă doar 15 au fost ocupate. „Mâine, 26 iulie 2018 va continua ședința publică de repartizare a candidaţilor cu media de repartizare minimum 7 (şapte), conform art. 53 alin. (8), conform graficului afișat la sediul Inspectoratului Școlar Județean Arad”, precizează reprezentanții IȘJ.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !