Toţi directorii: „satisfăcător”

4Comentarii
Toţi directorii: „satisfăcător”
ARAD – Şefii instituţiilor de cultură au avut activitate „satisfăcătoare”, au decis (alături de aleşi) colegii de breaslă.

Directoriiinstituţiilor de cultură subordonate Consiliului Judeţean au avut, cu toţii, rezultate bune în activitatea lor de anul trecut. Acestea au fost rezultatele evaluării realizate, în cursul acestei luni, de către comisiile special constituite prin votul aleşilor judeţeni. De menţionat, aşa cum vă informam în cursul lunii trecute în Jurnal Arădean, evaluarea directorilor a fost făcută de comisii formate din colegi, mai exact directori sau angajaţi în cadrul instituţiilor culturale subordonate Primăriei.

„Satisfăcător”

Consilierii judeţeni vor fi puşi, la finele acestei luni, să aprobe menţinerea pe funcţii a directorilor de instituţii, respectiv, vor primi rezultatele evaluării acestora. „Toţi managerii evaluaţi îşi vor continua activitatea, rezultatele evaluării fiind satisfăcătoare”, se menţionează în documentul înaintat CJA.

CJA are patru instituţii de cultură subordonate. La Complexul Muzeal Arad, director este Dr. Peter Hügel, Biblioteca Judeţeană “A.D. Xenopol” Arad este condusă de Florin Didilescu, la Şcoala Populară de Arte, director este Lucian Enăşescu, respectiv, la Centrul Cultural Judeţean Arad – Ana Maria Dumitrean.

Ei între ei

Toate cele patru comisii care au evaluat capacităţile manageriale demonstrate (dovadă rezultatele „satisfăcătoare”) de şefii instituţiilor de cultură subordonate administraţiei judeţene au avut în componenţă manageri sau angajaţi ai instituţiilor de cultură de la nivel de municipiu! Comisiile au fost conduse de vicepreşedintele CJA, Adrian Ţolea, respectiv, au avut în componenţă consilieri judeţeni – membri în Comisia de cultură a CJA.

Colegii şi-au dat cu părerea

Din Comisia de evaluare a managerului de la Centrul Cultural Judeţean a făcut parte şi directorul Teatrului de Marionete. La evaluarea managerului de la Şcoala Populară de Arte a participat şi directorul Filarmonicii de Stat Arad, evaluarea şefului de la Complexul Muzeal Arad a fost făcută şi de unul dintre marii dirijori ai Filarmonicii de Stat, iar evaluarea managerului Bibliotecii Judeţene A.D.Xenopol Arad a fost făcută şi de directorul Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad.

JA – S.B.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor