Tradiția și pasiunea au dat naștere la “O nouă Via Carmina”

Reactualizat la:
Tradiția și pasiunea au dat naștere la “O nouă Via Carmina”
De-a lungul anilor Via Carmina și-a consacrat poziția fermă ca și leader de piață pe segmentul de case noi, fiind în prezent cel mai dezvoltat cartier rezidențial din Arad.

Experiența ne-a format ca și leaderi de piață!

De-a lungul anilor Via Carmina și-a consacrat poziția fermă ca și leader de piață pe segmentul de case noi, fiind în prezent cel mai dezvoltat cartier rezidențial din Arad.
Suntem alături de arădeni din anul 2008, când mulți dintre constructorii de pe piață au ales datorită situației economice să abandoneze construcțiile. Nu a fost cazul nostru, ci din contră ne-a determinat să găsim cele mai bune soluții financiare pentru fiecare client. Asta înseamnă devotament față de client și determinare maximă față de viziunea de-a crea cea mai mare comunitate din Arad, la cele mai ridicate standarde. Am oferit spre vânzare în perioada crizei case noi spațioase, cu grădini, cu garanția unei construcții sigure datorită materialelor de calitate la prețurile unui apartament cu trei camere.

De ce credeți?

Pentru că am vrut mereu să fim alături de fiecare client al nostru, pentru că noi îți înțelegem nevoile și știm că misiunea noastră este să creem un cartier care să inspire și generațiile viitoare. Pentu noi nimic nu este imposibil, iar obiectivul zero cade pe o dezvoltare continuă a cartierului Via Carmina, pentu a lăsa o adevărată moștenire generațiilor care vor urma. Această misiune ne-a determinat să fim inventivi, să analizăm fiecare detaliu, să ne mobilizăm spre reușite și să eliminăm orice obstacol.

Am evoluat doar prin muncă și ne-am implicat direct în rezolvarea oricărei situații apărute!

La volumul masiv la care se mișcă construcțiile în Via Carmina și la comunitatea fantastică pe care o avem alături de noi, orice zi ne face să venim la muncă plini de energie. Deși uneori apar unele probleme acestea ne-au făcut să fim o echipă de colegi cu un tonus de zile mari, care știe mereu să găsescă cel puțin o soluție la o problemă.

_MG_9739

Suntem foarte bine organizați față de colegii noștri de pe piața și spunem acest lucru cu toată încrederea, după ore în șir de muncă de analiză, de coordonare, de a ne pregăti proiectele din toate punctele de vedere. Am privit ce fac ceilalți, am învățat că siguranța și garanția unei investiții sigure se datorează calității materialelor folosite. Nu am făcut rabat niciodată la acest aspect esențial, deși am căutat alte surse de rentabilitate care au necesitat multă muncă pentru că nu am vrut să intrăm într-o bătaie pe prețuri și discounturi. În concepția noastră lucrurile bine făcute, se găsesc alături de prețuri avantajoase tot timpul, iar calitatea caselor se revede în mărimea cartierului.

O comunitate de peste 350 de familii ne-a motivat spre o nouă Via Carmina!

Am ajuns să ne bucurăm de încrederea unei comunități de excepție, cea mai mare din restul cartierelor de case din Arad. Și nu putem decât să mulțumim fiecărui locuitor din cartier și să le transmitem că pe viitor vom pregăti multe alte noutăți inedite.
Între timp, suntem aproape de finalizarea și lansarea celei mai moderne zone din Via Carmina – Zona 5, care are privilegiul exclusivist să fie una de 5 stele în adevăratul sens al cuvântului. De la faza de proiect a noii zone, am lucrat cu cei mai buni experți din domeniu, cu cei mai buni arhitecți care au venit cu noi concepte de case.

_MG_9783

Casele moderne în Via Carmina au o caracteristică aparte și anume sunt în așa fel construite încât să fie utile, confortabile, pe placul fiecărui client care merită un adevărat cămin nu doar o casă. Modernitatea se îmbină cu spațiul pe măsura unui confort sporit, casele sunt călduroase, iar materialele folosite dau siguranța unor case trainice.

Am investit în a construi până la predare toate casele din zona respectivă, astfel vom lansa o stradă întreagă, Str. Alexandria, fără să mai fim nevoiți să deranjăm ulterior locatarii de pe strada respectivă. Am luat în calcul acest detaliu pentru confortul fiecărui client, încă din momentul în care se va instala la casă nouă, să nu se confrunte cu deranjamente.
O zonă nouă vine cu infrastructură în care s-a investit o sumă ridicată din punct de vedere financiar, vine cu drumuri late și cu spații libere între fiecare casă pentru o zonă liniștită și aerisită. Vom finaliza un parc de joacă ultra modern exact la intrarea pe Str. Alexandria, unde se pot juca în siguranță copiii din cartier, aceștia reprezentând o pondere mare în cartierul nostru.

Te așteaptă o zonă de 5 stele cu numeroase facilități și mai mult decât facilă de accesat!

Va apărea gradiniță în cartier, sală de sport pe lângă facilitatea unui centru medical care se află direct în zonă. Iar toate acestea te așteaptă și pe tine să le descoperi și să te bucuri alături de familia ta de un cartier minunat. Să nu uităm că locația noastră, care este la doar 3 minute de centrul comercial Real/Jumbo, are beneficiul de a fi exact vis-a vis de un centru sportiv de 5 stele inaugurat în această vară.

_MG_9786

Deși ar mai fi multe de spus despre atmsofera plăcută pe care o simți în momentul în care vii în cartier și descoperi locuitori foarte deschiși, descoperi vecini care petrec timpul făcând grătare împreună sau jucând tenis de masă. Astfel, nouă nu ne rămâne decât să vă așteptăm cu toată deschiderea să ne vizitați și să descoperiți singuri acest lucru.

Locație cartier Via Carmina – Vladimirescu, Arad (în spatele centrelor comerciale Real/Jumbo
Program birou de vânzări Via Carmina:
Luni – Vineri: 8:30-17:30
Sâmbătă: 9:00-13:00
Contact: 0733 448 888, 0736 300 600

_MG_9745

Iar până atunci vă transmitem valorile noastre că să vă inspire în viața de zi cu zi:

C – Construim visurile tale!
A – Apreciem valorile familiei tale!
R – Realizăm proiecte unice!
M – Motivăm întreaga comunitate!
I – Inspirăm generații!
N – Noutățile sunt lansate de noi!
A – Acordăm atenție la detaliu!

Manager Marketing – Corina Mariș