Trafic îngreunat în nordul judeţului

Trafic îngreunat în nordul judeţului
ARAD - Traficul s-a desfăşurat ieri cu dificultate în partea de nord a judeţului, pe mai multe drumuri judeţene, din cauza precipitaţiilor abundente şi a podurilor de gheaţă care s-au format pe carosabil.

Pe anumite drumuri, stratul de zapadă este de circa teri-patru centimetri, iar pe altele s-a format polei. Potrivit informaţiilor furnizate de Cristian Drăgan, vicepreşedintele CJA, acţiunea de deszăpezire a fost demarată în întreg judeţul încă de joi, de când a început să ningă. „Intervenţiile au început de joi de la ora 17 pe drumurile din zona Aradului. În partea de nord a judeţului, unde a nins viscolit, intervenţiile au început de la ora 19. Mai apoi, intervenţiile cu material antiderapant au fost reluate vineri dimineaţa la ora 3.30”. Zonele care au ridicat mai mari probleme au fost drumurile din apropierea staţiunii Moneasa, respectiv, cele din zona Beliu, Chişlaca, Hăşmaş.

Ieri după-amiază, situaţia s-a apropiat de normalitate. „Nu mai avem probleme deosebite. Pe drumurile judeţene din apropierea Aradului şi pe cele spre Lipova se circulă în condiţii bune. În partea de nord a judeţului, însă, se circulă în condiţii de iarnă”, a precizat Cristian Drăgan.

JA – S.B.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase