Trei directori respinşi astăzi, 18 octombrie, la concurs

De Monica Ardelean
Reactualizat la:
20Comentarii
Trei directori respinşi astăzi, 18 octombrie, la concurs
A fost tranşată şi prima competiţie pentru o parte din şcolile cu mai mulţi candidaţi.

A doua zi de concurs a adus confirmarea pentru 15 directori şi respingerea altor 3. Toţi cei trei respinşi au fost la proba de evaluare a CV-ului. Nici unul nu a obţinut un minimum de 35 de puncte care să le permită trecerea spre ultima probă cea de prezentare a ofertei manageriale şi a scrisorii de intenţie. În aceste condiţii la lista unităţilor şcolare fără directori se mai adaugă Şcoala Gimnazială Buteni, Grădiniţa PP Căsuţa Piticilor din Arad şi Şcoala Gimnazială din Fântânele.

Au câştigat competiţia

Tot în cadrul evaluărilor de marţi, 18 octombrie, au fost tranşate competiţiile în şcolile cu mai mulţi candidaţi. Un caz este la Şcoala Gimnazială din Fiscut unde cei doi candidaţi la fotoliul de director au fost departajaţi prin punctaj, 138,25 de puncte pentru Cosmin Suciu şi 118, 125 puncte pentru Bara Denisa. Şi tot punctajul l-a dat câştigător pe Zorel Sârb de la Liceul Teoretic din Pâncota cu un punctaj de 135,00 puncte faţă de contracandidatul său Mirel Igaş cu 120, 625 puncte. Acesta din urmă însă a aplicat şi pentru funcţia de adjunct al aceleaşi şcoli, post pe care îl va ocupa în viitor. Cei doi au obţinut maximum de puncte (50) la ultima probă, cea de prezentare a ofertei manageriale, la fel ca şi candidaţii de la Liceul Tehnologic „Sava Brancovici” Ineu, Ioan Nicodim (director) şi Mihăiţă Zdrenţan (dir.adj.).

Altă zi, alţi candidaţi

Miercuri, 19 octombrie continuă seria evaluărilor în cele şase centre de evaluare. Rezultatele finale trebuie afişate pe 18 noiembrie. Din cei 103 candidaţi au fost evaluaţi în două zile 26 de candidaţi.

AICI Rezultatele candidatilor 18.10.201620Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor