Trei poştaşi premiaţi de ziarul „Adevărul”

1Comentariu
Trei poştaşi premiaţi de ziarul „Adevărul”
În luna februarie au fost premiaţi trei factori poştali, din trei localităţi ale judeţului. 

Arad - Ziarul „Adevărul” i-a premiat, şi luna aceasta pe cei mai conştiincioşi poştaşi din municipiu şi judeţ. La tragerea la sorţi au participat factorii poştali din municipiu şi judeţ, care au încheiat cel puţin tot atâtea abonamente la ziarul „Adevărul” ca şi în luna precedentă.

Norocul a fost de această dată de partea factorilor poştali Marinela Suciu din Secusigiu, Ildico Szasz din Iratoşu şi Traian Sol de la O.P.D.C Arad.

Marinela Suciu – Secusigiu: „Lucrez de cinci ani, timp în care nu am câştigat nimic. Mă bucură această bicicletă pentru că am mare nevoie de ea. Mulţumesc ziarului „Adevărul” şi totodată cititorilor comunei Secusigiu”.

Ildico Szasz – Iratoşu: „Lucrez de un an şi opt luni. Nu am mai câştigat niciodată şi chiar ieri am avut pană. Mă bucur foarte mult pentru bicicleta primită de la „Adevărul”. Asta datorită abonamentelor destul de consistente într-o comună cu o majoritate maghiară. Mulţumesc foarte mult redacţiei ziarului „Adevărul” şi totodată cititorilor care sunt din ce în ce mai mulţi”.

Traian Sol – O.P.D.C. Arad: „Sunt angajat din anul 1990 la poştă, timp în care nu am câştigat nimic. Mă bucură foarte mult această bicicletă pentru că îmi este de mare ajutor în a putea distribui ziarul „Adevărul” cât mai bine şi mai repede, ca cititorii să fie mulţumiţi. Ţin să mulţumesc redacţiei „Adevărul” şi totodată cititorilor pentru abonamentele făcute în sectorul meu”.

I.C.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor