Tripa: „PNL, pe aceeaşi linie mincinoasă”

De D.S.
Reactualizat la:
1Comentariu
Tripa: „PNL, pe aceeaşi linie mincinoasă”
© Florin Tripa
Deputatul PSD, Florin Tripa, crede că PNL Arad nu a învăţat nimic din lecţia administrată de cetăţeni la alegerile generale. Într-un comunicat remis presei, Tripa demontează afirmaţiile colegului din Camera Deputaţilor, Eusebiu Pistru.

„Sunt surprins de faptul că PNL nu a învăţat nimic din lecţia usturătoare pe care a primit-o de la cetăţeni pe 11 decembrie şi continuă aceeaşi linie propagandistică tendenţioasă şi mincinoasă, expusă obsesiv în ultimii 4 ani. Aceeaşi telenovelă legată de pasaje şi falsa culpabilizare a PSD pentru blocarea finanţării pasajelor de pe centura Aradului. Cel mai recent, argumentaţia denaturată a lui Gheorghe Falcă este reluată de locotenentul său, Eusebiu Pistru, care în mod eronat îşi dă cu părerea despre finanţarea proiectelor de infrastructură la nivelul judeţului Arad. O face prezentând o situaţie în mod unilateral şi dezinformând cetăţenii în mod manipulativ. Nu victimizarea este soluţia, domnule Pistru, ci analiza serioasă şi lucidă a problematicii conexe proiectelor şi fondurilor guvernamentale alocate pentru drumurile comunale şi judeţene. Vă plângeţi de subfinanţare, dar uitaţi să pomeniţi de investiţiile şi alocările consistente pentru judeţul Arad din timpul Guvernării anterioare a PSD, proiecte care au cuprins lucrări la drumurile judeţene, comunale şi orăşeneşti, lucrări de apă şi canalizare. Alocări serioase de fonduri, făcute toate pe criterii nediscriminatorii politic. Doar în 2014, Guvernul Ponta aloca 14 milioane lei suplimentar pentru modernizări de drumuri, prin subprogramul Modernizarea Satului Românesc. Nu are rost să pomenesc din nou despre datoriile imense moştenite de administraţiile locale din cauza sistemului mafiot întreţinut de PDL” – spune Tripa.

Poveşti de cafenea

Deputatul PSD nu se opreşte aici: „Consideraţiile deputatului Pistru, sărace în idei şi acurateţe, se clădesc pe presupuneri şi acelea bazate pe un proiect de buget care încă nu a primit girul Parlamentului. Intenţioneză domnia sa să lipsească la dezbateri în comisii sau la votul în plen după cum ne-a obişnuit ? Pentru că, altfel, nu pot să îmi explic siguranţa şi exactitatea cu care vorbeşte despre sume alocate pentru drumurile județene și comunale. Poveşti de cafenea cu Botoşani şi Teleorman, fără raportări la parametrii de suprafaţă, populaţie sau cifre exacte, cam la asta se rezumă intervenţia sa. Oare, să îi mai reamintesc aceluiaşi domn care sunt datele din fişa postului şi cu ce se ocupă în planul atribuţiilor un parlamentar ? Poveştile de genul „am vorbit cu Emil şi i-am zis lui Băse pe coridor….” sunt de mult istorie, şi ţin de o zonă ludică pe care arădenii vor să o dea uitării. Parlamentarii de Arad, indiferent de culoarea politică, au datoria să se conformeze cadrului şi uzanţelor legale şi să acţioneze pentru promovarea proiectelor de infrastructură ale Aradului în mod argumentat şi bineînţeles în condiţii de totală transparenţă publică”.

Taguri: , , ,


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor