Tudor Jurcă, cel mai aproape de promovare!

De Daniel Scridon
1Comentariu
Tudor Jurcă, cel mai aproape de promovare!
BUCUREŞTI. Concurenţă acerbă şi puţine locuri disponibile la examenele de promovare în ligile 2 şi 3 organizate de Comisia Centrală a Arbitrilor din cadrul FRF. La Liga 2 au fost puse la bătaie două locuri de arbitri şi patru de asistenţi, fiind prezenţi 113 aspiranţi, în timp ce la Liga 3, pentru patru arbitri şi şase asistenţi s-au luptat 118 cavaleri ai fluierului.


Dintre „fluieraşii” arădeni, cel mai aproape de promovare a fost Tudor Jurcă, cu o medie de 9,14 (9,23, la fizic şi 9,00, la teorie), clasat pe locul 11 la examenul pentru Liga 2. Tot aici, asistentul Sebastian Pantea (7,83-teorie şi 7,00-fizic) a avut o comportare onorabilă, în timp ce arbitrul Ionuţ Nicoraş s-a accidentat la testul fizic, iar arbitrul Alex Gornic (bolnav) a lipsit de la concurs.

La examenul pentru Liga 3, „centralul” Sorin Saladea a fost notat cu 8,65-fizic şi 6,5-teorie, insuficient pentru un loc promovabil. În schimb, Andy Pîslaru (8,50-teorie şi 7,88-fizic) a rămas înclus în Programul „Cavalerii Viitorului 3”, la fel ca şi Andreea Şuşcă (7,50-teorie şi 8,25-fizic), care nu a avut drept de participare în concurs fiind sub limită de vârstă.

Comisia Judeţeană a Arbitrilor Arad a fost reprezentată de concursul din Capitală de arbitrul Cristian Căşuţ şi Leontin Buda, cel din urmă trăgând concluziile: „Ne declarăm mulţumiţi de prestaţia arbitrilor prezenţi la concurs, cu un plus pentru Jurcă, Pîslaru şi Şuşcă. Sperăm că au înţeles că fără muncă şi sacrificii nu vor reuşi promovarea. Aş mai dori să subliniez corectitudinea şi transparenţa acestui concurs”.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor