Tunurile pe învingători

21Comentarii
Tunurile pe învingători
ARAD – PSD Arad acuză fraudarea alegerilor, dar este sceptic privind rezolvarea sesizărilor şi contestaţiilor.

În cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele interimar al PSD Arad, Marius Lazăr, a lansat o serie de acuze privind fraudarea alegerilor, în special în colegiul 6, unde a candidat, clasându-se al doilea după Marius Gondor, care a câştigat cu două voturi peste 50%. Lazăr susţine că la numărătoarea paralelă, atât lor cât şi liberalilor le-au rezultat aceleaşi cifre, respectiv 48,5% pentru Gondor, faţă de 50,01% cât a ieşit la BEJ şi 29, 4% pentru Lazăr, faţă de 27,87%.

Lazăr susţine că reprezentanţii PSD+PC în secţiile de votare şi la BEJ au semnalat grave neconcordanţe între rezultatele din secţii şi cele care au ajuns la BEJ, ceea ce înseamnă că pe traseu au fost făcute fraude.

Lazăr a dat mai multe exemple de secţii aflate în această situaţie : Vladimirescu, Căpâlnaş, Conop, Milova, declarând că PSD-iştii încă fac cercetări, pentru ca lucrurile să fie foarte clare. Dealtfel, reprezentanţii PSD+PC şi PNL nu au semnat procesul verbal privind rezultatele din colegiul 6. Liderul PSD Arad a declarat că nu îşi face iluzii că vreo contestaţie ar putea fi luată în seamă la BEC, dar le-a făcut „de dragul democraţiei, pentru care luptăm cu toţii şi care la noi nu există. În orice ţară democratică, în cazuri de victorie la un scor foarte strâns se renumără voturile, pentru că este foarte posibil ca în asemenea situaţii să se fi strecurat greşeli”.

 

Gondor, acuzat de vot dublu

Lazăr a mai declarat că a primit informaţii conform cărora Marius Gondor şi familia sa ar fi votat atât în secţia din Vlaicu cât şi pe Valea Mureşului. „Nu ştiu dacă este aşa-sper din tot sufletul să nu fie-dar verificăm şi această informaţie”. Contactat telefonic, Marius Gondor ne-a declarat că domnia-sa a votat doar pe Valea Mureşului, iar familia sa, doar la secţia din Vlaicu, deci nu îşi face niciun fel de probleme.

S.T.21Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor