Tupeu şi vandalism lângă Monumentul Revoluţiei

23Comentarii
Tupeu şi vandalism lângă Monumentul Revoluţiei
ARAD - S-au supărat, şi pe bună dreptate, pe modul în care autorităţile înţeleg să se ocupe de ordinea publică în centrul Aradului.

Este vorba de revoluţionarii arădeni, care nu îşi simt simbolurile apărate de autorităţi. “Ne exprimăm regretul faţă de faptul că Primăria Arad ignoră eforturile revoluţionarilor de a îmbunătăţi şi menţine în stare bună monumentul din PiaţaRevoluţiei. Prin faptul că permite parcarea autoturismelor în jurul monumentului ignoră locul şi semnificaţia acestuia. Pe lângă faptul că cei ce parchează în acel loc se expun unor accidente de circulaţie în văzul Poliţiei Rutiere şi al celei Comunitare, aceştia lovesc cu maşinile vasele cu brăduţi şi monumentul, producând pagube considerabile, ba mai mult, folosesc vasele pentru a-şi arunca  gunoiul. Oare cei în drept de ce nu-şi fac datoria?”, se întreabă Atila Iosif Duka, secretar general al Fundaţiei Judeţene a Revoluţiei ’89 Arad.

Iar situaţia prezentată de Duka nu este de ieri, de azi. Ori de câte ori pe platoul din faţa Primăriei Arad are loc un târg sau un eveniment mai important, zona din vecinătatea Monumentului Revoluţiei este transformată de tupeişti şi şmecheri în parcare, fără a părea că faptul îi deranjează pe cei care ar trebui să vegheze asupra ordinii publice în Arad.

JA – A.B.D23Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor