UAV-IT, acreditat pe încă 5 ani

1Comentariu
ARAD – Incubatorul de afaceri al Universităţii Aurel Vlaicu, gândit ca o interfaţă între UAV şi mediul economic, dar şi pentru promovarea temelor de cercetare şi invenţii ale cadrelor didactice, a obţinut acreditarea pe încă cinci ani. Comunicat UAV

Incubatorul de la Vladimirescu poate consilia pe cei aflaţi la început de drum dar şi pe cei interesaţi în accesarea de fonduri – fie guvernamentale, fie structurale, spune noul director al UAV-IT Incubator, Grigorie Sanda.

Împreună cu rectorul UAV, prof.univ.dr. Lizica Mihuţ, acesta a prezentat proiectele pe care incubatorul le are în desfăşurare.

Unul ar fi „Servicii tehnologice generale”, cu o valoare de 1.035.714 lei, finanţat de programul INFRATECH, care asigură funcţionarea UAV-IT Incubator pe anul 2007.

Altul, un proiect de Consorţiu împreună cu alţi 16 parteneri; din valoarea totală, aproximativă, a proiectului, 2 milioane de euro, lui UAV-IT Incubator îi revine 284.000 euro.

De asemenea, „Sistem Telematic Distribuit pentru Managementul şi Evaluarea Inovării Tehnologice”, proiectul ce se derulează pe o perioadă de 3 ani (între 2005-2008), iar suma care revine UAV-It Incubator este de 200.000 lei.

G.K.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor