UAV, partener al Centrului NATO

De Valentin Goran
Reactualizat la:
UAV, partener al Centrului NATO
© Acordul a fost semnat FOTO: JA
Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad a semnat recent un acord de colaborare cu Departamentul Regional de Studii pentru Managementul Resurselor de Apărare (DRESMARA) – Centrul NATO de educație și informare.

Acordul a fost semnat în prezența prof.univ.dr Florin Eduard Grosaru, directorul departamentului și al prof.univ.dr. Ramona Lile, rectorul UAV. Colaborarea academică între cele două instituții deschide calea unor noi parteneriate în activități didactice, cercetare științifică, precum și organizarea în comun a unor conferințe, sesiuni, simpozioane etc. De asemenea, în cadrul discuțiilor între reprezentanții celor doi parteneri a fost menționată posibilitatea publicării în comun a unor cărți, reviste și materiale documentare, precum și accesul reciproc la fondul de carte din bibliotecile universitare proprii.

Noi oportunități pentru corpul academic

„Este un protocol care ne onorează și sunt convinsă că va deschide noi oportunități pentru corpul academic al UAV. Cooperarea cu Centrul Nato de informare și consiliere oferă noi perspective de cercetare, deschide calea unor schimburi de experiență între cadrele didactice și cu siguranță va determina o creștere a vizibilității UAV în spațiul public. Cu siguranță manifestările generate în urma acestui acord vor fi nu doar în beneficiul celor doi parteneri, ci și al comunității locale care va avea șansa de a participa la dezbateri și conferințe pe teme de interes general”, a punctat prof.univ.dr. Ramona Lile, rectorul UAV.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !