UGIR Arad s-a întâlnit în aprilie

De Eugen Rogojan
UGIR Arad s-a întâlnit în aprilie
Pe 27 aprilie a avut loc Adunarea Generală Ordinară a Uniunii Generale a Industriașilor din România – Filiala Arad.

La sediul de pe Andrei Mureșanu și-au dat întâlnire membrii Uniunii, în cadrul Adunării Generale discutându-se și aprobându-se situațiile financiare pentru anul 2016, bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul 2017, dar și programul de activitate pentru anul în curs.

Tot în cadrul adunării, prezidate de Ramona Maria Nicula, președintele filialei, a fost aprobată deschiderea „Centrului de îndrumare gratuită”. Centrul oferă îndrumare în probleme de fiscalitate, contabilitate, juridice, resurse umane, SSM și PSI, acesta fiind deschis la sediul Uniunii, pe strada Andrei Mureșanu, nr. 21.

În cadrul adunării a fost aprobat și proiectul lansat la sfârșitul anului trecut, numit „Împreună pentru viitor”, proiect realizat în parteneriat cu unitățile de învățământ din județ. Acesta își propune să susțină pregătirea noii generații de forță de muncă necesară desfășurării activității agenților economici. De asemenea, proiectul își propune și sprijinirea elevilor și studenților în dobândirea cunoștințelor practice adiacente procesului educațional, cu ajutorul specialiștilor și profesorilor din diferite domenii.

La adunare au mai participat, pe lângă membrii activi, prof. dr. Cuzman Ioan, inspector șef ITM Arad – Isac Ecaterina, dir. adj. ANAF Arad – Sferdian Doina, dir. executiv CECCAR Arad – Micle Nicolae și prodecanul Colegiului Consilierilor Juridici Arad – Constan Lucian.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !