Ultima zi de simulări

De Eugen Rogojan
Ultima zi de simulări
Astăzi a avut loc simularea probei la alegere a profilului din cadrul Examenului de Bacalaureat, ultima simulare la care au fost supuși elevii ce vor susține anul acesta examenul maturității.

Astăzi, 17 martie, a avut loc ultima simulare a examenului de Bacalaureat, adică cea a probei E. d) – proba la alegere a profilului. Elevii au avut de ales între geografie, fizică, chimie, biologie, informatică, logică, psihologie, economie, sociologie sau filosofie, în funcție de profilul clasei din care fac parte.

Numărul elevilor de clasa a XII-a – pentru că doar aceștia au susținut astăzi simularea probei la alegere – din județul Arad este de 2249, dintre aceștia doar 1734 au fost astăzi în sălile de clasă, 515 alegând să nu fie prezenți la simularea probei E.d).

Rezultatele

În data de 31 martie 2017, la sediile unităților de învățământ, dar și pe site-urile acestora, respectiv pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean, vor fi afișate rezultatele simulărilor ce au avut loc în săptămâna 13-17 martie, atât pentru elevii claselor a VIII-a, cât și pentru cei de a XI-a și a XII-a.

Bacalaureatul

Cursurile pentru clasa a XII-a se vor încheia la data de 26 mai 2017, urmând ca în perioada 22-26 mai să se realizeze înscrierile în Examenul Național de Bacalaureat. În perioada 6-17 iunie vor avea loc probele orale și de competențe, iar probele scrise se vor desfășura în 26 (Limba și literatura română), 27 (Limba și literatura maternă), 28 (proba obligatorie a profilului), respectiv 30 iunie (proba la alegere). Rezultatele primei sesiuni a examenului vor fi afișate în 5 iulie, zi în care se așteaptă și contestațiile elevilor, rezultatele finale urmând a fi afișate pe data de 10 iulie 2017.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !