Ultima zi fără penalităţi, la APIA

De Diana Dutu
Ultima zi fără penalităţi, la APIA
Miercuri, 15 iunie 2016 inclusiv, e ultima zi în care beneficiarii Măsurii 215 – Plăți în favoarea bunăstării animalelor – pachet a) porcine și pachet b) păsări, aflaţi sub angajament în derulare, pot depune, fără aplicare de penalităţi de întârziere, cererile de accesare a clauzei de revizuire pentru anul de cerere 2015, precum și cererile de plată pentru anul 2016.


Cererea de accesare a clauzei de revizuire se depune pentru angajamentele aflate în derulare, separat pe fiecare sesiune de depunere, pentru activitatea desfăşurată până la 31.12.2015. Cererea de plată pentru anul 2016 se depune pentru angajamentele aflate în derulare, în aceeași perioadă, cumulând toate sesiunile de depunere, pentru activitatea estimată 01.01.2016-31.12.2016.

„Cererile de plată și clauzele de revizuire depuse după data-limită de depunere, sunt admisibile inclusiv în intervalul de 25 de zile calendaristice cu penalizare. Întârzierea determină o reducere pe zi lucrătoare de 1% a sumelor la care ar fi avut dreptul beneficiarul în cazul în care cererea ar fi fost depusă până la termenul stabilit. După încheierea perioadei de depunere cu penalizare, cererile nu mai sunt admisibile la calculul plății” – se arată într-un comunicat al APIA Arad.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !