Ultimele decizii luate de AJF Arad

De Daniel Scridon
Ultimele decizii luate de AJF Arad
Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Arad, întrunit în şedinţa din data de 16 martie 2017, în prezenţa tuturor membrilor săi, a adoptat următoarele decizii:

Ia act de solicitarea CS Olimpia Bârzava de retragere din campionatul judeţean Liga 5 – Seria A; Aprobă bilanţul contabil şi a contului rezultatului exerciţiului pe anul 2016; Stabileşte datele de întâlnire cu reprezentanţii membrilor afiliaţi, după cum urmează – Liga a 4-a, marţi, 21.03.2017 la sediul AJF, Liga a 5-a Seria A, Liga a 6-a Seria A şi Copii şi Juniori, miercuri 22.03.2017 la sediul AJF, Liga a 5-a Seria B, Liga a 6-a Seria B şi Copii şi Juniori, joi 23.03.2017 la Ineu, sala de şedinţă stadion;

Înfiinţarea Comisiei GRASROOTS AJF Arad – preşedinte Ioan Hamza.

Decizie ciudată

Retragerea celor de la Olimpia Bârzava intră în categoria ciudăţeniilor din fotbalul mic, echipa de pe Valea Mureşului, fiind pe locul 5 la jumătatea sezonului, mai aproape de promovarea în Liga 4 decât de retrogradarea în Liga 6. Nici faptul că unii jucători au plecat la vecinii din Săvârşin şi la alte grupări din zonă nu reprezintă un argument suficient de convingător pentru o astfel de decizie.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !