Un absent și opt respinși la concursul pentru directori

De Eugen Rogojan
Un absent și opt respinși la concursul pentru directori
Un candidat nu s-a prezentat, iar alții opt nu au reușit să obțină punctajul necesar, luni, 17 iulie, la proba scrisă a concursului de ocupare a posturilor vacanțe din conducerea școlilor.

Pe 17 iulie s-a desfășurat proba scrisă din cadrul Concursului pentru ocuparea funcțiilor vacanțe de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Arad. La examen s-au înscris 75 de candidați pentru 105 posturi scoase la concurs.

Proba, desfășurată la Școala Gimnazială „Caius Iacob” Arad, a început la ora 9:00, având o durată de 90 de minute. Unul dintre cei 75 de candidați – candidat pe postul de Director adjunct la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” – nu s-a prezentat luni la proba scrisă. Opt dintre cei 74 de candidați care au fost prezenți la examen, nu au reușit să obțină punctajul minim necesar, ce echivalează cu nota 7. Cei opt au încercat să obțină funcții de conducere la Grădinița PP Pecica, Grădinița PP Chișineu Criș, Școlile Gimnaziale din Agrișu Mare, Peregu Mare, Semlac, Moneasa, la Palatul Copiilor Arad și Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu” Arad.

În total, în cadrul examenului scris, candidații au avut 40 de întrebări, a câte 25 de sutimi fiecare, fiind necesar ca aceștia să obțină cel puțin 70 de puncte (adică, să răspundă corect la cel puțin 28 de întrebări). Dintre cei respinși, cel mai mic punctaj l-a avut candidatul pentru funcția de director al Școlii Gimnaziale din Agrișu Mare.

Rezultatele sunt disponibile pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Arad – isjarad.ro. Concursul va continua cu proba de evaluare a CV-ului și prezentarea ofertei manageriale a candidaților.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !