Un deceniu de… Protecţia Copilului

Un deceniu de… Protecţia Copilului
Momentul jubiliar a fost marcat prin organizarea Zilei Instituţiei şi Festivalului Expo Magia.  Video Video 2

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Arad a împlinit 10 ani de la înfiinţare. Cu această ocazie, ieri, la Consilul Judeţean, a fost marcată „Ziua Instituţiei”, iar joi după-masa, la Centrul de tineret de pe fosta stradă Buşteni, a fost organizat Festivalul de măşti şi creaţie „Expo Magia”.

Momentul aniversar a constituit prilej pentru copiii şi tinerii asistaţi în centrele din subordinea DGASPC Arad să se reunească pentru a petrece alături de conducerea instituţiei.

Au fost organizate concursuri, şi s-au dat premii constând în jucării, dulciuri, haine sau diplome. Special pentru acest eveniment a venit din Germania trupa „Clownii fără frontiere”. Membrii grupului vor ramâne pentru o săptămână în Arad, urmând să viziteze mai multe centre pentru copiii instituţionalizaţi.

De asemenea, la aniversarea jubiliară a fost prezent şi un grup de voluntari din Elveţia care a încântat copiii cu pictura pe faţă (body painting). Dansul şi voia bună au pus punct petrecerii organizate de Direcţia pentru Protecţia Copilului.

Speranţe şi succese

„Ne-a făcut o deosebită plăcere ca, la un deceniu de existenţă, să sărbătorim toate speranţele, năzuinţele, bucuriile şi succesele adunate. Scopul nobil pe care-l servim ne-a motivat şi ne-a determinat să depăşim obstacolele care ne-au ieşit în faţă. Imaginea deceniului pe care l-am încheiat este una cu atât mai frumoasă cu cât utilitatea muncii noastre a fost mai mare” – încheie Edita Iuhasz, director al DGASPC Arad.

D.D., A.C.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !