Un nou bloc în Micălaca, în apropiere de Billa

De Diana Dutu
19Comentarii
Un nou bloc în Micălaca, în apropiere de Billa
Construcţia va avea 29 de apartamente, repartizate pe şapte niveluri. Terenul pe care va fi ridicat blocul aparţine SC Performance Special Buildings SRL.

Afacerile imobiliare par a fi tot mai atractive pentru investitori. Zona rezidenţială din vecinătatea magazinului Billa de pe strada Nicolae Titulescu din Micălaca se va îmbogăţi cu o nouă construcţie: un bloc compus din demisol+parter+5 etaje+2 etaje retrase (locuinţe şi spaţii comerciale/ prestări servicii). Terenul pe care se va ridica blocul are 1.664 metri pătraţi şi aparţine firmei „Performance Special Buildings” (deţinută de Cristian Mihai Julean şi cetăţeanul german Luling Dietmar Adalbert).

Construcţia, pe niveluri

Potrivit Planului Urbanistic Zonal (aflat în fază preliminară), „demisolul va fi parţial şi anume va fi reprezentat de o zonă închisă în care se vor regăsi accesul, circulaţiile verticale, spaţiile tehnice necesare, boxe de depozitare, o parte din spaţiile comerciale etc. O altă parte a demisolului va fi deschis şi amenajat la cota carosabilului ca parcări acoperite pentru autoturismele proprietarilor de apartamente, dacă locurile de parcare amenajate pe teren nu sunt suficiente. La nivelul parterului, se vor amenaja spaţii comerciale/ prestării servicii. În imobil se vor amenaja un număr de 20‐25 apartamente pe etajele curente (câte 4–5 apartamente pe nivel şi 2+2 apartamente pe etajele retrase). În total vor fi amenajate maxim 29 apartamente la care le revin câte un loc de parcare la fiecare apartament. În plus, pentru etajul destinat spaţiilor comerciale/ prestări servicii se vor amenaja separat un număr de locuri de parcare, socotind conform Regulamentului general de urbanism un loc de parcare la 100 mp suprafaţă desfăşurată de spaţii comerciale/ prestări servicii. Spaţiile comerciale sau de prestări servicii vor avea un număr limitat de angajaţi, aproximându-se numărul acestora la 12 persoane.”

Vecini

Terenul pe care va fi ridicat blocul se află la o distanţă de 230 de metri de cursul Mureşului, între dig şi zona de blocuri ANL. Accesul la teren se realizează din strada Nicolae Titulescu pe un acces de 4 metri lăţime. În vecinătatea zonei se află: sediul Camerei Notarilor Publici (la nord), laboratorul MedLife (la est), un bloc cu 6 etaje (la vest) şi un bloc cu 10 etaje (la sud).

schita1

schita2

Taguri: , , ,


19Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor