Un nou comisar şef la Garda de Mediu Arad

De Diana Dutu
6Comentarii
Un nou comisar şef la Garda de Mediu Arad
Postul ocupat până nu de mult de Monica Jitariu este deţinut acum de către Sorin Brădicean.

Săptămâna aceasta se împlineşte o lună de când Comisariatul Judeţean Arad al Gărzii Naţionale de Mediu are un nou şef. Jr. Sorin Brădicean a fost detaşat de la Corpul de Control al Instituţiei Prefectului Judeţului Arad în funcţia de comisar şef al Gărzii de Mediu Arad, pe o perioadă de şase luni, începând din 15 iunie 2017.

Sorin Brădicean este absolvent al Facultăţii de Drept şi are master în Statutul funcţionarului public şi în Drept administrativ. A fost secretar al comunelor Ghioroc şi Moneasa, iar din martie 2017 a devenit funcţionar în cadrul Prefecturii Arad. A activat aproximativ trei luni în Corpul de Control al instituţiei, iar acum conduce interimar Comisariatul Judeţean al Gărzii de Mediu. Cum spuneam, detaşarea sa e valabilă până la sfârşitul acestui an sau până la organizarea unui concurs.

Postul de comisar şef la Garda de Mediu, pe care îl ocupă Sorin Brădicean, rămăsese vacant de la mijlocul lunii mai 2017, odată cu plecarea Monicăi Jitariu din fruntea instituţiei. Unde a plecat aceasta? La Consiliul Judeţean Arad.

Fostul şef

Monica Jitariu „este încadrată în funcţia publică de execuţie de consilier, clasa I, grad profesional superior, gradaţia 5, clasa de salarizare 59, în cadrul Compartimentului UIP Sistem de Management Integrat al Deşeurilor Solide în judeţul Arad al direcţiei Programe de Dezvoltare, începând cu data de 15 mai 2017, prin transfer în interesul serviciului, în baza Deciziei nr.231/06.04.2017 a Gărzii Naţionale de Mediu Bucureşti, conform prevederilor art.87 alin.(2) lit.c) şi art.90 alin.(1) lit.a) alin.(3) şi alin.(4) din Legea nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare” – arată reprezentanţii Consiliului Judeţean Arad, la solicitarea Jurnal arădean/ Aradon.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor