Un nou început în Romana Residence! Cele mai așteptate modele de case din 2016 s-au lansat oficial!

Reactualizat la:
Un nou început în Romana Residence! Cele mai așteptate modele de case din 2016 s-au lansat oficial!
Așteptate cu sufletul la gură, noile modele de case din Romana Residence au fost prezentate oficial, în această dimineață, la biroul de vânzări din incinta cartierului. După mii de ore de proiectare și design, cele 6 modele noi de case sunt cu adevărat surprinzătoare și revigorează total piața rezidențială din Arad.

”Prin noile modele de case dorim să împărtășim plăcerea și bucuria extraordinară de a începe o nouă etapă în evoluția proiectului nostru. Reprezintă un nou început, din toate punctele de vedere. Un început pe care ne dorim să-l trăiască și cei care ne vor alege,” spune cu mândrie Florina Duma, CEO Romana Residence.

poza-interior-articol1

Prima pe lista celor nou lansate este casa Romana, un model emblemă pentru dezvoltator și o casă atât de spectaculoasă încât îți captează atenția de la prima privire. Din aceeași categorie face parte și casa Atena, un model special care sintetizează noul început, oferindu-ți o senzație extremă de casă nouă. Pentru cei pasionați de stilul urban, caracterizat de linii arhitecturale drepte, modele Nova și Selena reprezintă noua generație de case dedicate unei experiențe de viață urbană completă.

poza-interior-articol2

Sentimentul extraordinar de regăsire a căldurii căminului este oferit de modele Dalia și Lucia, două case cu suprafețe mai restrânse însă cu o atmosferă extraordinar de primitoare.

poza-interior-articol3

”Am proiectat cele 6 modele pentru diferite categorii de clienți. Gusturile și nevoile diferă de la o persoană la alta, de aceea, în Romana Residence fiecare casă este distinctă, cu propria ei personalitate. Avem o paletă largă, astfel că, oricine ne va vizita își va găsi garantat casa visată,” spune Ioana Trînc, Director Marketing Vânzări Romana Residence. ”Mai mult, arhitectura caselor a fost realizată de o companie de proiectare prestigioasă, iar designul interior de un important studio de creație, româno-norvegian, astfel că, aceste 6 modele însumează cele mai noi tendințe internaționale,” continuă aceasta.

poza-interior-articol4

Prețuri competitive, de la 67.398 euro ( teren și tva inclus)

Noile modele de case sunt disponibile la prețuri competitive, începând de la 67.398 euro, teren și tva 5% inclus. Nivelul de finisare este unul superior, toate casele având exteriorul finisat complet și interiorul finisat la alb. De asemenea, nu lipsește nici sistemul de protecție iCasa, cu care sunt dotate toate modelele. La nivel de construcție, s-au ales materiale performante, casele fiind ridicate pe structură de beton armat și cărămidă termoizolantă de cea mai bună calitate. Gardul perimetral și pavajul sunt de asemenea, incluse, iar carportul va fi unul acoperit și prevăzut cu 2 locuri de parcare.

poza-interior-articol5

De menționat este și faptul că, Romana Residence este un cartier locuit, frumos amenjat și prevăzut cu toate utiltățile necesare: drumuri largi, trotuare pavate, acces securizat și supravegheat, apă și canalizare legate la rețelele municipiului, electricitate, iluminat stradal, gaz, internet și cablu TV. Mai mult, la predare, toate casele au realizate branșamentele de gaz, apă, curent electric, internet și cablu TV, acestea fiind introduse în interiorul caselor.

poza-interior-articol6

Vizitează Romana Residence

Romana Residence este un proiect rezidențial de referință în Arad, de aceea îți recomandăm cu multă căldură să programezi și tu o vizită la 0736300400 sau să accesezi noul website www.romanaresidence.ro pentru detalii. Vei descopri un nou început!