Un nou serviciu, RMN corp întreg, disponibil de acum la MedLife Genesys

Un nou serviciu, RMN corp întreg, disponibil de acum la MedLife Genesys
ADVERTORIAL. Venim în sprijinul pacienților cu cele mai performante şi precise servicii medicale

Am introdus un serviciu nou la MedLife Genesys, și anume investigația RMN pentru întregul corp (craniu, gât, torace, abdomen și pelvis, precum și coloana totală, în total 6 segmente). O tehnică nedureroasă, fără efecte secundare.

Acest tip de RMN este diferit față de ceea ce se face în România, deoarece conține mai multe secvențe, scopul fiind acela de a evalua și diagnostica pacienții care, aparent, nu au nimic. Procedura include secvențe de difuzie pe întreaga regiune explorată, adică un „bonus” pentru identificarea „în mare”, dar și a unor eventuale formațiuni tumorale. În acest tip de examinare nu sunt folosite raze X, iar pacienții nu sunt expuși radiațiilor.

Comparativ cu Whole body MRI pentru evaluare oncologică sau în boli hematologice, unde pacienții sunt controlați cu chimio sau radioterapie, această procedură este mult mai detaliată, timpul alocat fiind de două ore și treizeci de minute. Nu se administrează substanță de contrast, iar în condițiile în care se depistează ceva anormal, pacientul este rechemat, fiind utilizată substanță de contrast doar pe zona bolnavă.

Depistează și monitorizează posibilele afecțiuni care îți pot afecta stilul de viaţă! Specialiștii noştri îți stau la dispoziție. Pentru programări, apelează 0257 960.