Un nou succes pentru Colegiul Naţional „Moise Nicoară”

De Diana Dutu
1Comentariu
Un nou succes pentru Colegiul Naţional „Moise Nicoară”
Elevii Sebastian-Costin Gherman şi Alecsandru-Cătălin Daj, premiaţi la concursul AcadNet, organizat de Politehnica Bucureşti.

Un nou succes obţinut de Colegiul Naţional „Moise Nicoară”. De data aceasta, la faza naţională a concursului AcadNet (aflat pe lista concursurilor naționale cu finanțarea MEN), recent desfăşurat la Universitatea Politehnică Bucureşti.

Sebastian-Costin Gherman, elev în clasa a XI-a B, s-a clasat pe primul loc la Secţiunea Calculatoare 11-12, iar Alecsandru-Cătălin Daj din clasa a XII-a B a obţinut menţiune la aceeaşi secţiune. Ambii sunt elevi în clase de profil matematică-informatică, intensiv informatică. Fiecare dintre ei mai are la activ participări și premii la edițiile anterioare ale aceluiași concurs.

La performanțele lor au contribuit, pe lângă profesoarele de la clasă, Daniela Cameniță și Delia Ilea, informaticianul Călin Miclăuș jr. și studentul Octavian Ciubotariu.

Pe lângă bucuria de a câștiga premii, cei doi „moisiști” au dobândit odată cu acest succes și un „pașaport” de admitere fără examen la diferite facultăţi din ţară, printre care şi la Universitatea Politehnică din București.

Despre AcadNet

Concursul AcadNet este o competiţie naţională destinată elevilor de liceu (clasele IX-XII) care doresc să îşi încerce cunoştinţele în domeniul calculatoarelor sau al reţelelor. Competiţia are 2 secţiuni principale pentru grupurile de clasă 9-10 şi 11-12 (calculatoare şi reţele) şi o secţiune deschisă tuturor (interoperabilitate Software). Participarea la o etapă superioară este condiționată de calificarea obținută la etapa precedentă.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor