Un sfert mai puţin pe Ardealului

4Comentarii
Un sfert mai puţin pe Ardealului
ARAD –Economie de aproape 100.000 lei la lucrarea de înlocuire a canalizării de pe strada Ardealului.

Ampla lucrare de înlocuire a reţelei vechi de canalizare pe strada Ardealului va fi la trei sferturi din preţul estimat iniţial. La licitaţia de lucrări organizată de Compania de Apă s-au depus trei oferte. S-a reuşit, astfel, ca preţul pe care societatea îl va plăti pentru execuţia lucrării să fie mai mic cu un sfert. Valoarea estimată totală a fost de 398.070. În urma licitaţiei, contractul a fost semnat cu firma Edil Management din Arad, la valoarea de 299.834,98 lei.

Potrivit caietului de sarcini publicat de Compania de Apă, lucrările se vor efectua pe tronsonul dintre strada Vişinului – strada Ardealului – Staţia de pompare SP9. Lucrarea cuprinde „refacerea racordurilor de canalizare menajeră str. Ardealului, desfaceri şi refaceri carosabil afectat, lucrări de utilare staţie de pompare SP9”. Totul în maxim trei luni.

Canalizare nouă

Întreaga reţea va fi înlocuită cu una nouă. „Datorită disfuncţionalităţii colectorului principal pe tronsonul cuprins între intersecţia străzilor Vişinului şi Ardealului, refacerea acestuia nefiind posibilă, se impune dezafectarea acestui tronson de canal şi realizarea unui tronson nou pe un alt traseu, respectiv intersecţia dintre străzile Ardealului şi Vişinului şi căminul de vizitare din amonte de grătarul plan din incinta SP9. În cadrul acestui obiect se va realiza un tronson de colector principal de canal menajer pe un traseu nou pe strada Ardealului între intersecţia dintre străzile Ardealului şi Vişinului şi căminul de vizitare din amonte de grătarul plan din incinta SP9”, se precizează în documentaţia publicată de Compania de Apă.

JA – S.B.



4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor