Un singur nume pentru Aeroportul Arad

De Alin Gherasim
12Comentarii
Un singur nume pentru Aeroportul Arad
Un singur candidat şi-a depus dosarul pentru a ocupa funcţia de director general al Aeroportului Arad.

După cum am anunţat încă din data de 20 februarie, Aeroportul Arad a scos la concurs două funcţii de conducere. Una nou-înfiinţată, respectiv cea de director operaţional, şi încă una, cea mai importantă funcţie, cea de director general. Prima dintre ele a fost ocupată de Teodor Bondor, fost angajat al companiei Carpatair, iar lupta pentru şefia aerogării se anunţa destul de interesantă, ţinând cont de faptul că acest concurs putea fi câştigat fără o probă scrisă, ci doar în baza unui interviu. Chiar dacă ne-am fi aşteptat la o bătălie, se pare că „războiul” va fi dus de unul singur. Adică de singura persoană interesată de a prelua funcţia de director general al Aeroportului Arad. Iar această persoană este Vasile Ovidiu Moşneag, fost director comercial al aeroportului, în prezent şef al serviciului comercial. Ovidiu Moşneag este cunoscut în Arad atât prin prisma funcţiilor ocupate în cadrul aerogării, dar şi prin faptul că se află pe scena politică arădeană încă din anul 2004, fiind ales de mai multe ori consilier local, pentru ca, în anul 2016, să fie pe listele PNL la Consiliul Judeţean Arad, acolo unde a fost ales consilier judeţean. După cum am precizat deja, el este singurul care şi-a depus dosarul pentru a ocupa funcţia de director general al Aeroportului Arad. În zilele următoare, dosarul acestuia va fi analizat pentru a se stabili dacă îndeplineşte toate criteriile stabilite pentru acest post.

Cel mai probabil, această analiză va fi trecută cu brio. Ulterior, în data de 23 martie, candidatul va participa la interviul de selecţie finală. Dacă CV-ul lui îi va mulţumi pe membrii Consiliului de Administraţie al Aeroportului Arad, va fi o chestiune de zile până când Moşneag va prelua funcţia supremă a aerogării.

Cu două măsuri?

Cele două concursuri organizate recent de Aeroportul Arad par a fi total diferite. În cazul directorului operaţional, acesta a trebuit să susţină o probă scrisă în cadrul căreia să demonstreze faptul că ştie toate regulamentele referitoare la aviaţie. Ulterior, după această probă scrisă, a susţinut şi un interviu. În schimb, în cazul directorului general, proba scrisă a fost scoasă din ecuaţie în totalitate. Drept urmare, dacă Moşneag bifează cerinţele din CV, trebuie să mai participe la un interviu, după care poate fi numit în postul cel mai important al Aeroportului Arad.12Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor