Un tractor, vedeta la licitatie

De Simona Butaru
Reactualizat la:
4Comentarii
FOTO: S.B.
FOTO: S.B.
19 persoane se vor duela la licitaţie pentru a cumpăra un tractor aproape complet distrus!

ARAD. Un tractor care abia mai stă în poziţie normală, lipsindu-i o roată şi având caroseria aproape complet corodată, este marea vedetă a licitaţiei organizate de Primăria Arad. În plus, „licitaţia publică cu strigare pentru vânzarea autovehiculelor abandonate sau fără stăpân” a generat un interes ridicat în rândul arădenilor, dar şi al locuitorilor din multe alte judeţe chiar şi mai îndepărtate!

Potrivit informaţiilor furnizate de Corina Drăghici, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului, la licitaţie s-au înscris 68 de persoane. Chiar dacă numărul rablelor scoase la vânzare este mai mare (82), niciun autoturism nu a rămas fără „peţitori”, deoarece mulţi dintre cei înscrişi au ales să liciteze pentru mai multe rable. Printre cei care au venit special la Arad din alte judeţe ale ţării pentru a-şi cumpăra o rablă se regăsesc locuitori din Dâmboviţa, Mehedinţi, Caraş-Severin sau chiar Bucureşti! Demn de menţionat este că rabla cea mai râvnită este tractorul. Nu mai puţin de 19 persoane şi-l doresc, potrivit informaţiilor centralizate la Biroul Ridicări Vehicule.

Garanţie

Autovehiculele sunt depozitate în Arad, str. Dosoftei FN ( Depozit Micălaca), ele putând fi văzute de oricine şi-a dorit. În urma vizitei s-a semnat un proces verbal de inspecţie. În vederea participării la licitaţie, cei interesaţi trebuie să prezinte cu cel mult 5 (cinci) zile înaintea datei stabilite pentru ţinerea licitaţiei de vânzare a bunurilor: dovada plăţii garanţiei de participare în cuantum de 10% din preţul de pornire, eliberată de caseria Primăriei, B-dul Revoluţiei nr. 75, camera 6, sau constituită prin OP, copie de pe certificatul de înmatriculare la Registrul comerţului şi codul fiscal, pentru persoanele juridice sau actul de identitate pentru persoanele fizice.

Luni se licitează

Licitaţia va avea loc în data de 22.09.2014, la ora 09.00, la Biroul Ridicări Vehicule, Arad, str. Dosoftei FN.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor