Un vot ce nu rezolvă lucrurile

13Comentarii
Un vot ce nu rezolvă lucrurile
Un vot ce nu rezolvă lucrurile
ARAD – UTA a primit un aviz mai mult formal din partea consilierilor, situaţia de la club rămânând gravă. VIDEO

Ziua de ieri a fost anunţată ca fiind o zi cheie pentru „Bătrâna Doamnă”. Rămasă fără soluţii după retragerea investitorului Nicolae Bara, UTA îşi lega speranţele de şedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal, unde, la punctul 14 figura „proiectul de hotărâre privind aprobarea unor măsuri în vederea sprijinirii fotbalului arădean de performanţă”.

Iniţiativa nu părea să aibă sorţi de izbândă întrucât gruparea încă nu este organizată în Societate pe Acţiuni, iar cadrul legal de finanţare din partea oficialităţilor locale, lipseşte.

Totuşi, se nădăjduia în găsirea unei variante de supravieţuire până în momentul constituirii respectivului S.A.

Date fiind premisele nefavorabile (marţi, împreună cu Ioan Dolha, unul din iniţiatorii proiectului, directorul executiv Paul Cazan avusese, la Primărie, o „rundă” de discuţii fără finalitate), ultimul era cu demisia pregătită, în buzunar.

În „coadă de peşte”

Consilierii au votat, în cele din urmă, proiectul de susţinere a clubului. Probabil, pentru a nu fi arătaţi cu degetul de marea masă a suporterilor.

Problema de fond, însă, rămâne aceeaşi, deoarece nu se întrevede o rezolvare pe termen scurt a situaţiei.

UTA ar primi 500.000 de euro, totuşi banii vor fi viraţi doar dacă cineva preia clubul şi se poartă negocieri cu acesta.

Reacţia conducerii

„E un lucru bun că se mişcă puţin lucrurile. Am înţeles că se vrea acordarea unei anumite sume.

Pericolul este însă acum, în următoarele 1-2 luni. Acum trebuie să fie mobilizaţi oamenii de afaceri. Poate încearcă ceva domnul primar, îi influenţează într-un fel.

Demisia mea este în funcţie de ceea ce urmează să se întâmple. Nu doresc să se spargă oalele în capul meu şi al lui Marcel Coraş, să se spună că noi am îngropat UTA” – a subliniat, imediat după respectiva şedinţă, directorul executiv Paul Cazan.

A.H.13Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor