Unde-i lege, nu-i tocmeală

Privind o emisiune de sport a colegilor de la TVR Timişoara, am rămas uluit de modul în care doi dintre angajaţii clubului UTA, invitaţi în platou, au pus problema banilor publici.

Ei s-au simţit de-a dreptul ofensaţi de faptul că pentru a încasa un „mizilic” de 100 000 de Euro de la Primărie (ce n-ar da alţii să beneficieze de aceşti bani), sunt nevoiţi să întocmească un proiect, care mai apoi trebuie (şi) supus votului CLM Arad.

Trebuie să le amintim celor doi utişti de conjunctură că nimeni nu este mai presus de lege. Pentru a beneficia de bani publici, sunt de urmat câţiva paşi. Prevăzuţi de lege, nu de mofturile unuia sau altuia dintre aleşi.

Cum responsabilii „Bătrânei Doamne” strâmbă din nas când vine vorba despre realizarea unui proiect banal – din motive mai mult sau mai puţin subiective – aşa nici consilierii locali nu-şi riscă pielea, pentru a le acorda privilegii. Păcat. Aşa se întâmplă, când orgolii inutile, cu iz politic, ajung să pună stăpânire (şi) pe dreptunghiul verde. Iar de pierdut, tot UTA pierde.

Daniel Scridon0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase