Universitatea „Aurel Vlaicu”, prezentă la Bruxelles

De Valentin Goran
Universitatea „Aurel Vlaicu”, prezentă la Bruxelles
© Codruţa Dăianu FOTO: V.G.
Dana Codruţa Dudă-Dăianu, conf.univ.dr. în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice a fost prezentă la o conferinţă în Bruxelles.

Un eveniment care a readus în discuţie conceptul de economie circulară a fost organizat, la finele lui ianuarie, de către Asociaţia „Friends of Europe” în sala de conferinţe a North Rhine-Westphalia Representation din Bruxelles. Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad a fost reprezentată prin Dana Codruţa Dudă-Dăianu, conf.univ.dr. în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice.

„Prezenţa universităţii arădene de stat la această conferinţă aduce nu doar un plus de imagine pentru UAV, ci oferă cadrul pentru dezvoltarea unor relaţii academice şi economice europene, deschide noi oportunităţi de colaborare atât la nivel instituţional cât şi pentru cadrele didactice şi studenţii universităţii arădene de stat”, a punctat prof.univ.dr Ramona Lile, rectorul UAV.

Conferinţa susţinută în cadrul evenimentului, Economia circulară – glonţul de argint pentru competitivitatea şi sustenabilitatea Uniunii Europene? Silver Bullet for EU’s Competitiveness and Sustainability? s-a bucurat de prezenţa dl. Jyrki Katainen, Vice-Preşedinte al Comisiei Europene pentru Locuri de Muncă, Creştere economică, Investiţii şi Competitivitate.

„Consider că acest eveniment a reprezentat o oportunitate importantă pentru participanţii din diverse medii: academic, bussines, instituţional să descopere oameni şi idei de substanţă care pot genera mai departe un plus valoare în activităţiile viitoare”, a precizat conf.univ.dr. Codruţa Dăianu.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !