„Urme pe oglinda apei”

De Vasile Filip
„Urme pe oglinda apei”
Constantin Costache lansează, sâmbătă, la Librăria Cărturești din Atrium Mall, primul volum dintr-o trilogie.

ARAD. După volumul (lansat anul trecut) „May Day”, care ne-a introdus în viața și aventurile marinarilor, Constantin Costache vine acum cu o nouă carte

(apărută, recent, la Editura Ex Ponto, Constanța).

De data aceasta este vorba despre un roman, al cărui titlu sugestiv „Urme pe oglinda apei” ne poate duce cu gândul la orice. Volumul 1, cu subtitlul „Să mori facand orice sa scapi din comunism” a cărui lansare va avea loc la Librăria Cărturești din Atrium Mall Arad, sâmbătă, 31 mai, la ora 18, deschide drumul trilogiei „Urme pe oglinda apei”, un roman amplu atât prin dimensiuni cât și prin tema abordată.

lansare carte

Desfășurarea evenimentelor dintr-o societate poate fi vazută în mod diferit în functie de poziția socio-profesională în care se află privitorul. Dacă privitorul este un marinar aflat fără voia lui în vâltoarea unor evenimente din care singura

lui șansă de a ieși viu este de a scoate la lumină adevărul într-o societate bazată pe minciună și dezinformare lucrurile pot părea cu totul altfel decât par oamenilor trăitori pe uscat. Când asta se îmbină cu aventura petrecută pe mari și peste mări, rezultanta nu poate fi decât o carte captivantă, care te tine cu sufletul la gură, de la prima la ultima pagină. Și dacă vei aștepta cu nerabdare volumul 2 și apoi volumul 3 înseamnă că bucuria de a le citi, atunci când vor întregi subiectul abordat de autor, va fi și mai mare.

Invitați speciali: Natalia Micalona – poet, Cătălin Lazurcă – scriitor, Ovidiu Dunăreanu – scriitor și editor, Radu Dimeca – manager tipografia „Grafoprint” Timișoara.

Taguri: , , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !