USR Arad: „Biroul Cetățeanului” primește noi sesizări

De Simion Todoca
1Comentariu
USR Arad: „Biroul Cetățeanului” primește noi sesizări
Organizaţia judeţeană USR Arad primeşte noi sesizări din partea arădenilor, în urma demersului său de a înfiinţa „Biroul cetăţeanului”.

„În ultima lună am fost vizitați de numeroși arădeni care ne-au cerut sprijinul pentru a transmite autorităților diverse probleme cu care se confruntă. De la nevoia de a avea un trotuar funcțional în fața casei, de a oferi condiții civilizate persoanelor cu handicap și până la propuneri ale cetățenilor, precum cea de a oferi transport în comun gratuit tuturor celor care au depășit vârsta legală de pensionare, toate acestea au fost preluate de echipa din spatele Biroului și transmise celor îndreptățiți să ia măsuri”, susţin reprezentanţii USR.

Florin Stana, USR Arad: „USR invită toți arădenii să ia atitudine și să sesizeze orice neregulă pe care o constată, fie că e vorba de administrația locală sau de diverși cetățeni certați cu bunul simț. De exemplu, o problemă care s-a remarcat prin frecvența cu care a fost sesizată este cea a încălcării reglementărilor privitoare la mediu, în speță depozitarea ilegală a unor deșeuri în diverse zone ale municipiului, precum strada Mărului sau strada Orient, în cartierul Grădiște. Am primit de la cetățeni inclusiv fotografii ale celor care au aruncat ilegal gunoaie, pe care le-am transmis celor de la Garda de Mediu și celor de la Poliția Locală. Acum așteptăm ca cei vinovați să fie identificați și sancționați, pentru că nu este normal să tolerăm asemenea practici. Așadar, dacă luați la cunoștință de situații care necesită atenția autorităților publice și nu știți cui trebuie să vă adresați, o puteți face prin intermediul Biroului Cetățeanului.”

„Cei interesați pot apela Biroul Cetățeanului la telefonul 0733 143 839 (apel vocal, SMS, WhatsApp), ne pot vizita la sediul din Arad, strada Dimitrie Bolintineanu, numărul 5, etaj 4, pot trimite un e-mail la adresa usr.arad@gmail.com sau ne pot scrie pe Facebook lawww.facebook.com/USRArad”, precizează reprezentanţii USR Arad.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor