USR Arad lansează proiectul „Drumurile, la control”

De Simion Todoca
USR Arad lansează proiectul „Drumurile, la control”
Problema calității execrabile a drumurilor din județ a fost și este intens comentată, mai ales ca mijloc de răfuială politică. În aceste condiții, USR Arad lansează proiectul „Drumurile, la control”, în cadrul căruia cetățenilor li se solicită să sesizeze problemele legate de drumuri reabilitate la care au apărut deja probleme.


„Locuitorii din municipiul și județul Arad au nevoie de o infrastructură rutieră de calitate, care să ofere variante sigure de călătorie persoanelor care se deplasează, precum și să faciliteze transportul mărfurilor. Vrem ca banii publici să fie cheltuiți pe lucrări durabile, iar drumurile care se strică în termenul de garanție trebuie reparate. Pentru aceasta, am cerut Primăriei și Consiliului Județean Arad copiile proceselor verbale de recepție a lucrărilor de infrastructură din municipiu și județ, desfășurate în ultimii doi ani. Întrucât deocamdată ne-au fost livrate numai cele din județ, le-am rezumat pe acestea, pentru a putea fi consultate mai ușor la adresa: http://bit.ly/DrumuriJudArad”, explică USR-iștii.

„Avem nevoie de ajutorul cetățenilor pentru a verifica modul în care autoritățile se îngrijesc de infrastructura locală. Dacă observați că lucrările realizate în acești doi ani pe drumurile din județ sunt degradate, vă rugăm să trimiteți observațiile voastre la adresa usr.arad@gmail.com, menționând segmentul de drum afectat. Vom prelua aceste sesizări și ne vom asigura că autoritățile își vor îndeplini obligațiile contractuale și legale, în caz contrar putând răspunde administrativ sau chiar penal. Pentru întrebări, ne puteți găsi la telefon 0733 143 839 sau la sediul din strada Dimitrie Bolintineanu, numărul 5, etaj 4. Vom completa informațiile cu lucrările din 2018 pe măsură de acestea vor fi disponibile și vom extinde proiectul și pentru municipiul Arad, atunci când Primăria ne va pune la dispoziție datele cerute”, declară Vlad Botoș, președintele USR Arad.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !