USR vrea schimbare la Chişineu Criş

2Comentarii
USR vrea schimbare la Chişineu Criş
S-a constituit organizaţia locală USR Chişineu Criş, care dorește să schimbe mediul social si politic din oraş.

Uniunea Salvați România continuă să se extindă în Arad. La finele săptămânii trecute s-a constituit o nouă organizaţie a Uniunii Salvaţi Romania în judeţul Arad. Pe cursul Crişului Alb, la 40 de kilometri de Arad, grupul de iniţiativă condus de Mihai Bica a format organizaţia locală a USR Chişineu Criş. Ce spune Mihai Bica despre această ispravă? „Ideea de partid nou, altfel decât cele care au activat până acum, mi s-a părut singura soluţie acceptabilă pentru o politică fără compromisuri. USR este un partid tânăr şi în formare. Faptul că majoritatea membrilor sunt tineri constituie un mare avantaj, există multă energie, dar şi profesionalism. Ne propunem o altfel de abordare a administraţiei, bazată pe politici publice dedicate cetăţeanului, centrate pe nevoile şi aşteptările sale, pe transparență în administrație și folosirea banilor publici în interesul celor din Criș. În oraşul nostru marea parte a tinerilor aleg să plece, în contradicție cu dezvoltarea si posibilitățile economice ale orașului. Mulţi tineri, întreprinzători, care aşteaptă modernizarea administraţiei, care nu mai vor să piardă timp pentru o hârtie nu văd perspective de viitor aici şi asta trebuie schimbat. Trebuie să evoluam, să răspundem nevoilor cetățenilor, să schimbăm modul de a face administrație. Vechea clasă politică este total compromisă, incapabilă să se reformeze si dovedesc asta chiar acum. Acest lucru ne-a determinat să ne alăturăm proiectului USR şi să constituim o filială în oraşul nostru. În timp îi vom convinge pe oameni că varianta noastră de politică, cea cinstită, este şi cea mai bună”.

Participanţii

La şedinţa de constituire a organizaţiei locale Chişineu Criş a fost ales preşedinte Mihai Bica, iar vicepreşedinţi au fost aleşi Dan Şule şi Cristian Palcu. Din partea organizaţiei judeţene a USR Arad a participat o delegaţie numeroasă condusă de deputatul Sergiu Vlad. Acesta a precizat: “Sunt bucuros când oameni ca cei din echipa nou formată la Chişineu Criş vin alături de noi. Am găsit aici un preşedinte determinat să muncească pentru o schimbare radicală a administraţiei, pentru modernizarea ei, în folosul cetăţenilor”.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor